TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Orali tæt på styrt

af | 14. sep 2014 | Nyheder

Der var optræk til den helt store dramatik omkring den danske deltager i Masters-finalen, Orali med Jeppe Juel. Orali gik så hårdt på biddet, at den var tæt på at kvæle sig og dermed styrte.

1-jeppe-glad-och-lerig-lj-jpg-346486

Jeppe Juel

Vi taler med Jeppe Juel et par timer efter løbet. Begivenheden er nu kommet på afstand, og det er en lettet Jeppe Juel, vi taler med.

– Lige nu er jeg meget glad for, at jeg har Orali med hjem i fin tilstand. Det kunne have gået helt galt efter 1500 meters kørsel, siger Jeppe Juel.

En episode ind i første sving, hvor italienske Pascia Lest falder ned over Timoko, der igen falder ned over Orali, var årsagen til at det danske Masters-håb tændte på alle cylindre.

– Han har gjort det som 3,4 og 5 års, men siden har det gået godt, og jeg troede faktisk at han over det problem, fortæller Jeppe Juel videre.

– Vi ramte nogen af de hvide kantmarkeringer, og så tændte han helt af. Efter 1500 meter tænkte jeg – nu styrter vi, og det kunne have fået katastrofale følger.

Det lykkes for Jeppe Juel at genvinde kontrollen over Orali, og ved staldene kan han trække den ud af feltet.

Imens fortsatte løbet, der sluttelig fik Ed You med Torbjørn Jansson som vinder.

– Det var jo ikke det resultat, jeg håbede på, da vi kørte ud til løbet, men som det nu gik, så er jeg meget glad for at have hesten med hjem i fin tilstand, slutter Jeppe Juel.