Find travservice pĂ¥ facebook

D’One kan skrive historie

af | 20. jul 2014 | Nyheder

I eftermiddag kan den 4-Ă¥rige svenske hoppe D’One med Ă”rjan Kihlström skrive historie, hvis den vinder et af svensk travsports største løb, Stohampionatet pĂ¥ Axevalla.

D'One - trænes af Roger Walmann og køres af Ôrjan Kihlström kan skrive historie i Stochampionatet i eftermiddag.,

D’One – trænes af Roger Walmann og køres af Ă”rjan Kihlström – kan skrive historie i Stochampionatet i eftermiddag.,

Ikke blot vil D’One indskrive sig i løbets historie som vinder, men hun vil samtidig ogsĂ¥ blive den første vinder efter en tidligere Stochampionatsvinder.

For 10 Ă¥r siden vandt hendes moder, Giant Diablo Stochampionatet – og D’One er hendes første afkom.

D’One er hesten med verdens hurtigste afstamning, idet sĂ¥vel faderen, Donato Hanover som moderen, Giant Diablo har rekord 1.08,5!

Og D’one slægter forældrene pænt pĂ¥ – hun ar foreløbig rekord 1.12.7 og har tjent 2,8 millioner SEK – i eftermiddag kan der lægges en million mere pĂ¥ den præmiesum, hvis hun vinder!

ATG – og dermed ogsĂ¥ DanToto – har lavet en ekstra V75-omgang til løbene i eftermiddag.

I V75-4 fĂ¥r vi et fingerpeg om, hvordan de danske 3-Ă¥ringer stĂ¥r i forhold til de svenske, nĂ¥r Gordon Dahl-trænede Wishing Boy (ENS Snapshot) med Thomas Uhrberg i sulkyen starter i 3-Ă¥ringsløbet, Slaget ved Axevalla Hed med en førstepræmie pĂ¥ 125.000 SEK.

Distancen er 2140 m auto, og i baneprogrammet tippes Wishing Boy som nummer to efter Digital Frame, der i sin seneste start løb 1.13.3a/2140 m pĂ¥ en tredjeplads.