TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂ¥ facebook

Hyldest til en træner

af | Nyheder

NKI-logo

NĂ¥r NKI Racing Arena i aften har løb er alle løb inden for V5-spillet sponseret af en hesteejer.

Læs her hvorfor:

Team Fogsgaard sponsorerer V5-løbene mandag d. 2. juni – og hvorfor sĂ¥ det?

Profil af Kent Friborg: Engageret, energisk, troværdig, vinderinstinkt, flittig & reel.

Ro pĂ¥ – du er ikke pĂ¥ vildspor og i gang med at læse en jobansøgning – men er korrekt i gang med at læse programmetog nyhedshistorie pĂ¥ aav.dk og facebook tilden kommende mandags travløb pĂ¥ NKI Racing Arena Aalborg.

Mandag aften skal vi have travtræner Kent Friborg i fokus ud fra mange vinkler – og hvad er mere nærliggende er det end kort at beskrive denne energiske mand fra Moldbjergvej ved Ă˜ster Hornum ud fra en kort profilbeskrivelse. Derudover har vi med en travtræner at gøre, som i sin karriere har vundet omkring 1.500 sejre.

Besøger du denne venlige mand pĂ¥ gĂ¥rden bliver du altid modtaget af en mand med smil, som aldrig sidder stille – der er altid gang i dette lille energibundt pĂ¥ mange forskellige omrĂ¥der. Ligeledes kan man ikke klantre Kent Friborg for at holde for meget ferie – dette begreb eksisterer ikke i dennes travverden.

Kent Friborg har som nævnt haft mange sejre i sin store karriere og nogle af disse fine heste, som har hjulpet med til dette er nævnt under dagen program og genkendes sikkert af flere blandt publikum.

Nu sidder du mĂ¥ske og tænker pĂ¥, hvorfor vi nu pludselig skal til at lave noget sĂ¥dan med en travtræner og sĂ¥ her i Nordjylland, hvor janteloven lever ganske fornuftigt.

Vi skal lige netop gøre sĂ¥danne ting for vores medmennesker, der virkelig gør en forskel og som kan beskrives som en af hverdagens helte ud fra de begreber som ovennævnte profil fortæller os om. I travsportens svære tid bliver ingen stærkere af negative bølger. Nej, vi skal prøve at bruge vores kræfter mere struktureret og søge nogle fælles mĂ¥l – hvor vi som i dag bruger tid pĂ¥ nogle af de positive ting, som vitterlig eksisterer i vores hverdag.

SĂ¥ ganske kort, Kent – stort tillykke med en flot karriere ønskes du af Team Fogsgaard.

Til orientering købte Team Fogsgaard sin første hest Sankt Hansaften 2012 – Super Pigen. Super Pigen er nu sammen med vores andre heste i træning hos Kent Friborg, hvilket kun kan anbefales til andre hesteinteresserede, som gĂ¥r med en drøm om egne travheste. Team Fogsgaard drives efter den nye virksomhedsordning og hjælper hellere end gerne andre omkring spørgsmĂ¥l vedr. skat, revision, mĂ¥lsætninger, relationer eller hvad der nu kunne være et tema i forbindelse med opstart af noget lignende pĂ¥ tlf. nr. 20286861 – Christian Fogsgaard

Travsporten med de dejlige flotte heste og dygtige kuske skal ses live – sĂ¥ med disse ord ønskes I alle en god travaften.

Venlig hilsen

Christian Fogsgaard

 

Du kan downloade baneprogrammet til løbene pĂ¥ dette link – klik her