TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Wishing Stone dominerer 2-årsløbene

af | 25. okt 2024 | Nyheder

I eftermiddag køres der tre kvalifikationsløb til Dansk Opdrætningsløb på Charlottenlund Travbane og Wishing Stone er far til fem af de 23 anmeldte heste.

Luigi er et af fem Wishing Stone-afkom, der starter i eftermiddag på Lunden. Hesselborg Foto

Dansk Opdrætningsløb er sportens ældste klassiske løb og blev første gang kørt i 1896.

Løbet er det største løb for danske 2-åringer og er det første storløb for en årgang.

Det følges af Dansk Trav Kriterium for 3-åringer og Dansk Trav Derby for 4-åringer – de to løb kom begge til i 1898.

Dansk Opdrætningsløb 2025 køres den 10. november på Charlottenlund Travbane, og i eftermiddag findes feltet gennem tre kvalifikationsløb med tilsammen 23 heste anmeldt.

Fra hvert af de tre kvalifikationsløb går de fire bedst placerede til finalen.

Den mangfoldighed, der er i vore dages traveravl, afspejles tydeligt i antallet af avlshingste, der er repræsenteret i kvalifikationsløbene.

Ganske vist dominerer Wishing Stone med fem afkom (det 21,7% af de anmeldte) samt Googoo Gaagaa med tre afkom, men det er også de to eneste avlshingste med mere end ét afkom!

I alt er 16 forskellige avlshingste repræsenteret!

L-årgangens hidtil mest vindende hest er Lamborghini CN (Googoo Gaagaa) med Bent Svendsen, der vandt Jydsk 2-årings Grand Prix.

Lamborghini CN er til start i 2. løb og møder her bl.a. Luigi (Wishing Stone) med Jeppe Juel, som fik ødelagt sin sejrsrække ved en sammenkørsel i Derbyweekenden.

Det tegner til et spændende opgør mellem Lamborghini CN og Luigi.

I 4. løb er der to hopper, der kan gøre op om sejren.

Lorraine (Googoo Gaagaa) med Michael Lønborg vandt sin debut i suveræn stil, men måtte herefter tage til takke med en fjerdeplads i Aarhus.

Lets Go Ostedantik (Credit Winner) med Steen Juul vandt sin debut og senere Auktionsløbet i Aalborg, men har galoperet i to andre starter.

Men fart har Antik-hesten!

Björn Goop sender franskejede Lucky and Lucky (Ready Cash) til start med Robin Bakker I sulkyen, og trods resultatrækken, er det ikke en hest, der må overses.

I 6. løb er Robin Bakker også til start – her med Paul Hagoort-trænede Lust for Life (Mister JP), der er godkendt på Wolvega i 1.15.6a/2100 m!

Hjemmeholdets stærkeste kort er her Skivehestene, Peter Rudbecks Lonesomerider (Power) med Jan Dahlgaard og Laurentia Mosebo (Hillustrious) med Knud Mønster.

På Bet25 er det ”Dynamit-fredag” med en garanteret udbetaling i V4-spillet på 300.000 kroner, hvis der kun findes 1 rigtig række.

Rene Kjær er klar med dagens tips – klik her

Og fredag – så er Bet25-programmet udkommet – klik her