TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Falster: Banerekord på banerekord

af | 17. okt 2024 | Nyheder

Der blev vist fin sport på Nykøbing F Travbane torsdag eftermiddag, hvor løbsudskrivningen med flere sprinterløb indbød til fartfest.

Camelia Shadow med Rene Kjær startede fartfesten på Falster.
Foto Danny Stenbæjk

Og fartfest blev der allerede i det indledende løb, hvor Magnus Ladegaard-trænede Camelia Shadow (Dominion Beach) med Rene Kjær leverede en femstjernet præstation, da den i opløbet gik frem til sejr foran pace setteren I’mawinner med Jörgen Sjunnesson og sejrede sikkert i 1.14.7a/1640 m – ny banerekord for 3-årige udenlandske hopper.

Den gamle rekord var fra 2009 og sat af She’s My Baby og var på 1.17.0, så det var en klækkelig rekordforbedring!

Og endnu en banerekord røg, da Henrik Thomsen-trænede Billie Eilish (Brillantissime) med Jörgen Sjunnesson førte fra start til mål i 2. løb og vandt sikkert i 1.14.0a/1640 m.

Det var også en rekord tilbage fra 2009, der her røg – den bestående rekord var på 1.15.7 og var indehavet af Run Baby Run.

Dagens hurtigste vinder var Flemming Larsen-trænede Handsome Devil (SJ’s Caviar) med Christian Nissen, der vandt efter behag i 1.13.4a/1640 m.

Rene Kjær øgede sit forspring i championatskampen, så han nu er tre sejre foran Birger Jørgensen.

Udover han sejrede med Camelia Shadow, vandt Kjær også med egentrænede Hurricane KK (Ens Snapshot), der er sikker på at blive Årets Hest på Falster.

Hos amatørerne var Nicolai Olsen ene blandt championats-aspiranterne til at komme på vinderpladsen.

Han vandt overlegent med Helle Stenbæks Frazier (Orlando Vici).