TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

50 millioner i V75-spillet!

af | 12. okt 2024 | Nyheder

Topsport og udsigt til milliongevinst i totalisatoren går hånd i hånd i eftermiddag på Solvalla.

I eftermiddag har ATG sat en ekstra jackpotpulje ind, således man forventer at der er 50 millioner kroner – danske vel at mærke – i puljen til 7 rigtige i V75-spillet.

Hvis der kun findes 1 system med den rigtige kombination, vil der altså være mere end 50 millioner kroner i gevinst!

Bet25 er alle spilklubberne klar til at forsøge at få del i den store pulje – og der er også tips at hente til dit eget spil – følg dette link – klik her

Den samlede præmiesum, som der skal køres om i de 14 løb på Solvalla er cirka 20 millioner kroner (svenske) – det er 1 million mindre end der var på Elitloppdagen i maj måned.

Alene i Svensk Trav-Kriterium er der incl. Premiechancen 8 millioner kroner at køre om.

Kriteriet er 12. løb – V75-6 – og har 4 Phantom Express med Ulf Ohlsson som favorit på 35% efterfulgt af 1 Bullet the Bluesky med Daniel Wäjersten på 26%.

Danskopdrættede 5 Preacherman med Stefan Persson er blot afkrydset på 1%.

Daniel Wäjersten sidder ogsÃ¥ bag en af favoritterne i Svenskt Trav-Oaks, nemlig 1 Vivillion, der er spillet pÃ¥ 32% – her er 12 S G Empress med Ôrjan Kihlström næstfavorit pÃ¥ 15%!

V75-spillets største favorit finder vi i 7. afdeling – et løb over 3140 meter volte – hvor 15 Indy Rock med ôrjan Kihlström er afkrydset på 47%

I 2. afdeling – hoppeløbet – Diamantstoet – er danskejede 4 Nouchka di Quattro med Mats E. Djuse til start, men blot afkrydset på 1%.

Link til Solvallas baneprogram – klik her