TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Hoppe Championat: Ivana Nordic fik sin revanche

af | 13. sep 2024 | Nyheder

Spids og slut blev recepten til sejr for norskejede Ivana Nordic med Nicklas Korfitsen, der således fik revanche over for Hoppe Derbyvinderen Juno med Michael Lønborg.

Det er jo ingen hemmelighed, at i moderne travsport betyder startpladserne utroligt meget, så da nummer et og to fra Hoppe Derbyet fik hhv. nummer 11 (vinderen Juno) og nummer 7 (toeren Ivana Nordic) var der lagt op til at rollerne kunne byttes, når de skulle mødes i Aalborg Hoppe Championat.

Og det blev de!

Ganske vist var der kommet en joker med i spillet i dag – Lars Marcussens Foreign Affairs, der i Fastodds på Bet25 i tirsdags kunne fås til 12 gange pengene, men som endte med at gå til start som toto-favorit til 25:10.

Nu er der jo ingen garanti for at en hest fra spor 7 kan tage spids, og mange havde nok troet, at Foreign Affairs med Jeppe Juel ville have været hurtigst afsted fra sit spor 3.

Men udvendigt fra havde Nicklas Korfitsen fintunet Ivana Nordic på alle cylindre, så Explosive Matter-datteren fløj afsted fra start og sad hurtigt i spids, mens Foreign Affairs kunne tage vinderhullet.

Fra sin startplads i anden række kom Juno med Michael Lønborg godt igennem fra start – ja, de kunne vel ikke ønske sig det bedre, og sad snart i andet par udvendigt.

Da Itsi Bitsi Cash med Flemming Jensen kom i et angreb efter 700 meters kørsel trak Michael Lønborg ud med Juno og kørte frem til dødens på Ivana Nordic.

Rundt i opløbssvinget stod det klart, at vinderen skulle findes blandt de tre førende heste.

Ivana Nordic – udvendige Juno og Foreign Affair, som Jeppe Juel nu havde fået bakket fri og kunne sende i angreb ind i opløbet.

Men Foreign Affair havde ikke nok at byde på.

Juno heller ikke.

Ivana Nordic vinder foran Juno og Foreign Affair

Dagen var Ivana Nordic og Nicklas Korfitsens, og parret kunne tage en sikker sejr i 1.14.2a/2140 m – præmie 75.000 kroner – Juno stred tappert og klarede at afvise Foreign Affair i kampen om andenpladsen – Juno i 1.14.3 – Foreign Affair i 1.14.4.

På fjerdepladsen i øvrigt Korfitsens anden hest, Just a Lady med Jihan Kringeland Eriksen i 1.14.7.

Med sejren har Ivana Nordic, der ejes af nordmanden Øyvind Skoie i hans Skoie Racing, nu vundet 1.192.350 kroner i karrieren og er fortsat årgangens mest vindende hoppe.
Nordic Horse Farm AB har opdrættet Ivana Nordic.

For Nicklas Korfitsen var sejren i Aalborg Hoppechampionat kronen på en flot dag med i alt fire sejre.

Først sejr med String Eagle, så Hold the Dream, derefter banerekordsætteren Golden Eyes SF og endelig Ivana Nordic.

Dagens femte start var med 2-årige Laverne Hill, der sluttede på en fjerdeplads.