TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

25,8 millioner kroner i V75-jackpot

af | 16. aug 2024 | Nyheder

Fremtidens stjerner kæmper om ære og millioner i E3-finalerne. Spilkaptajner har åbnet for anpartsspil til jackpotrunden på Bet25

Denne weekend venter der både spænding og store gevinster, når Gävle-banen byder på to E3-finaler og en massiv jackpot i V75-spillet. Med en samlet syverpulje på 25,8 millioner kroner er der masser på spil både for de aktive deltagere og V75-spillerne.

E3-finaler: Hvor fremtidens stjerner fødes

Sportsligt set er der stor prestige på spil i de to E3-finaler, hvor en million svenske kroner venter på sejrherren i både hoppeafdelingen og hingste/vallak-afdelingen.

Disse løb tiltrækker nogle af de mest talentfulde treårige heste, og konkurrencen er intens. Men med unge og urutinerede heste kan alt ske – en enkelt galop kan knuse drømmen om sejren, hvilket åbner døren for overraskelser og potentielt store udbetalinger i V75.

Jagten på jackpotten

Denne lørdags V75-runde byder på en særlig mulighed for spillerne: En jackpot, der kan gøre syv rigtige til en guldrandet kupon.

Med en forventet syverpulje på 25,8 millioner kroner er der al mulig grund til at overveje at deltage i jagten på de store gevinster.

Hos SpilKlub25 har flere af de dygtige spilkaptajner allerede åbnet for anpartsspil, hvor eksperterne nøje analyserer løbene og udfylder kuponen for dig.

Fra 50 kroner pr. anpart kan du blive en del af et større fællesskab, hvor gevinsterne deles mellem deltagerne – og jo flere anparter du har, jo større er din andel af præmien.

Gør dig klar til en spændende lørdag og vær med i kampen om millionerne. Her kan du købe anparter i eksperternes spil og sikre dig en chance for at blive en del af denne weekendens store triumf.

Udvalgte spilklubber, der har åbnet for salg af anparter i V75-spil til lørdag.

Høygaards hurtige heste

40 anparter á 80 kroner – køb her

M&A´S JP FIDUSER

75 anparter á 60 kroner – køb her

Mammens Milliontips

150 anparter á 100 kroner – køb her

Pressemeddelelse fra Bet25