TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Hoppe Grand Prix: Favoritterne blev sat på plads

af | 11. aug 2024 | Nyheder

Det var ikke favoritterne, men to outsidere, der gjorde op om sejren i Jydsk 3-årings Hoppe Grand Prix, hvor den lokale Kaley DC med Michael Lønborg viste sig bedst.

Kaley DC med en akrobatisk Michael Lønborg vinder Jydsk 3-årings Hoppe Grand Prix. Foto Ole Hindby

Michael Lønborg var igen i hopla denne løbsdag på hjemmebanen i Aarhus og varmede op til Hoppe Grand Prix med først sejr med Here We Go Chief og derefter sejr med Incitanus Sotto.

Kaley DC (Wishing Stone), der kvalificerede sig til start i Hoppe Grand Prix på en andenplads bag Keep Cool Cash, fik intet foræret, da hun stred sig til sejr foran længe førende Karla Vang (Wishing Stone) med Casper M. Nielsen.

Karla Vang sad i spids fra start og op forbi publikum kom Kaley DC op udvendigt for hende.

Karla Vang med Casper M. Nielsen i spids efter 500 meters kørsel.
Foto Ole HIndby

Ned gennem opløbet ventede man angreb fra favoritterne Keen Lady Josselyn med Adrian Kolgjini og Keep Cool Cash med Nicklas Korfitsen, men de kom aldrig ind i kampen om sejren.

Længe så det ud til at Karla Vang skulle trække det længste strå, men kort før mål var det klart at Kaley DC havde overtaget og hun sejrede med hoved og hals i 1.16.2a/1800 m foran Karla Vang i 1.16.3.

Derefter fulgte Keen Lady Josselyn i 1.16.5, mens Keep Cool Cash var nummer fire i 1.16.6.

Der var 229.500 kroner i førstepræmie til Jørgen Stæhr og Co., der ejer Kaley DC.

Moderen til Kaley DC er Nebula of Music (Coktail Jet) kommer ud af hoppelinjen fra Sigen, der bl.a. har givet Hairos, Esterel Sunset m.fl.

Nebula of Music har tidligere født Cheri de Vie (Quite Easy) 1.11.9 – 553.376 kr., Souris de Vie (Quite Easy) 1.12.5 – 501.660 kr. og Aqua de Vie (Chipmate) 1.12.2 – 403.776 kroner – så Kaley DC har haft noget at leve op til.

Og det gør hun!

Nu er det foreløbig blevet til 287.750 kroner i indkørte præmier.

Lidt malurt i bægret til Michael Lønborg – for over mål strakte Lønborg venstre ben højt i vejret – det kostede en bøde på 2.295 kroner.