TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Hollandsk 2-åring hurtigste vinder på The Meadowlands

af | 3. aug 2024 | Nyheder

Den hollandskfødte 2-årige hingst, Portobarosso AS NL med Andy Miller i sulkyen var den hurtigste vinder i de tre afdelinger i Kindergarten Trot, der nåede at blive afviklet på The Meadowlands, før banen bogstaveligt talt gik i sort på grund af strømnedbrud.

Portobarosso AS NL med Andy Miller. Lisa Photo

Portobarosso AS NL (Bar Hopping) er født og opdrættet i Holland og optaget i det hollandske fødselsregister som Porto Barosso AS.

Som åring solgtes den i Lexington for 72.000 dollars og blev sat i træning hos Julie Miller.

I nat startede den for tredje gang i karrieren og efter en tredjeplads i debuten efterfulgt af en andenplads lå det jo nærmest til højrebenet, at sejren måtte komme denne fredag.

Og det gjorde den med Andy Miller i sulkyen, der bragte den til spids på første langside og parret holdt sig let foran hele vejen hjem til sejr i 1.11.3 – på andenpladsen fulgte Maryland (Chapter Seven) med Dexter Dun i 1.11.7, mens Mountcastle (Muscle Hill) med Scott Zeron besatte tredjepladsen i 1.12.1 – de to pladsheste trænes af Marcus Melander.

Walner-sønnen Renewable, der trænes af Åke Svanstedt og har danskere i sin ejerkreds, havde Todd McCarthy i sulkyen, men galoperede stort fra start, men blev kørt efter feltet og sluttede næstsidst over mål i 1.14.8.

De to øvrige Kindergarten-løb (for hopper) vandtes af hhv. Margareta Hanover (Maharajah) i 1.12.1 og Delaney Han over (Muscle Hill) i 1.11.6.

Præmiesummen i Kindergarten-løbene er på 20.000 dollars.