Find travservice pĂ¥ facebook

Noter fra Hoppe-prøverne

af | 27. jul 2024 | Nyheder

De tre prøver havde hver især meget sikre vindere, sĂ¥ der er lagt op til en forrygende finale i Jydsk 3_Ă¥rings Hoppe Grand Prix den 11. august.

Keep Cool Cash med Nicklas Korfitsen. Foto Ole HIndby

Mens Kungfufighting klart har etableret sig som Ă¥rgangens konge, sĂ¥ er pladsen som dronning endnu ledig.

Nogen vil nok sætte Adrian Kolgjini-trænede Kilimanjaro Face pĂ¥ pladsen, og det er nok ogsĂ¥ rigtigt, men vi har ikke set hende lege med sine danske Ă¥rgangsfæller endnu.

Men vi sĂ¥ tre fine vindere fredag i Aarhus.

Først var det Keep Cool Cash med Nicklas Korfitsen, der gjorde sin skyldighed som storfavorit til odds 1,39 og vandt sikkert i 1.16.5.

Derefter var det schweiziskejede Keen Lady Josselyn med Adrian Kolgjini, der indtog banen og vandt ret besnærende i 1.15.9a foran Kylie by Hans med Bent Svendsen, der her leverede sin hidtil bedste præstation.

Keen Lady Josselyn med Adrian Kolgjini. Foto Ole HIndby

Det var det ogsĂ¥ for Keen Lady Josselyn, der kom til Aarhus med fire starter bag sig i Schweiz.

Hoppen virkede meget urutineret, men løbet har givet gjort den godt og frem til Grand Prix-dagen er Keen Lady Josselyn opstaldet hos Kolgjini pĂ¥ Vomb, sĂ¥ mon ikke den bliver rettet til i den periode, og vil være endnu bedre til den 11. august?

Karla Vang med Nicklas Korfitsen. Foto Ole Hindby

Heller ikke den tredje vinder, Karla Vang med Nicklas Korfitsen havde den store løbserfaring.

Det var blot hendes fjerde start og første sejr, men sejren blev vundet meget sikkert pĂ¥ en god afslutning og i den bedste tid – 1.15.8 – nummer to, Kirsi Laser løb 1.16.3.

Vindertrioen  – Keep Cool Cash, Keen Lady Josselyn og Karla Vang – vil gøre op om sejren i Hoppe Grand Prix, men vi skal nok ikke glemme Know Your Shadow med Birger Jørgensen, der næppe havde en af sine allerbedste dage denne fredag, og som kun lige fik adgang til Grand Prix-løbet pĂ¥ en fjerdeplads i det løb Keen Lady Josselyn vandt.

Akkurat som hos hingstene er 11 ud af de 12 heste, der har kvalificeret sig til Hoppe Grand Prix tilmeldt Præmiechancen – kun Karoline Gardenia er uden for.