TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

B A Superhero en tapper nummer to

af | 7. jul 2024 | Nyheder

For tredje år I træk måtte Masiol-stalden se en af deres heste blive slået til en andenplads i Anders Jahres Pokalløp på Jarlsberg. Men B A Superhero faldt med flaget i top.

Demon vinder foran B A Superhero og Staro Mack Growe

Masiol-staldens B A Superhero med Björn Goop fik ingen nem rejse i Anders Jahres Pokalløb på Jarlsberg, hvor den havnede i dødens kort efter start.

Alligevel så B A Superhero ud til at skulle vinde midt i opløbet.

Længe førende Y Not Diamant med Robin Bakker var slået, og der var ikke de store bid i Staro Mack Crowe med Jorma Kontio, der havde siddet i andet par udvendigt – i ryg på B A Superhero.

Så, jo – nu så det ud til at B A Superhero skulle vinde.

Men helt ude i banen kom italienske Demon med Tom Erik Solberg i angreb og i et tempo, der bragte den frem til sikker sejr i 1.12.5a/2100 m – trekvart længde foran B A Superhero, der fik noteret 1.12.6 og 100.000 Nok i præmie.

Løbet blev afviklet i et opskruet tempo fra start, hvor Y Not Diamant tog spids angrebet af Digital Dominance med Ken Ecce.

Første 500 meter efter 1.06.5.

Fra anden række var B A Superhero sluppet fint igennem, men det blev måske næsten for godt, for han havnede i dødens, mens Staro Mack Growe fik andet par udvendigt og Demon tredje par udvendigt.

Kilometeren efter 1.10.5 – 1500 meter efter 1.12.1.

Det er ikke første gang vi ser Demon vinde på et stærk opløbsspeed.

I april tog den på denne måde pynten af Elitloppshesten, A Fair Day på Mantorp, og senest var Demon en tæt nummer to på Solvalla til Danger Bi, hvor Demon dog kom for sent i sit angreb.

For Masiol-stalden var det tredje andenplads i træk i Jahres Pokalløb.

I 2022 var det Seven Nation Army og i fjor B A Superhero, der besatte andenpladser.