TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Hvad sker der med Derbyauktionen?

af | 6. jul 2024 | Nyheder

Der er nu mindre end to måneder til at den største danske åringsauktion, Copenhagen Sale – der er det nye navn for Derbyauktionen – der skal afholdes lørdag den 24. august.

Mens kataloget til den norske Derbyauktion – Klasseløpauksjonen – der skal holdes den 7. september – har været lagt på nettet for et par uger siden ligesom hestene til den svenske Solvalla Yearling Sale samt franske Select European Yearling Sale er det, så er der fuldkommen radiotavshed omkring den danske auktion.

Travservice erfarer dog, at opdrættere, der har anmeldt åringer til Copenhagen Sale i den forløbne uge har modtaget auktionsside til korrektur.

I vinter der var store planer for Derbyauktionen – der altså nu hedder Copenhagen Sale.

Den skulle holdes på Restaurant Mash – det ligger ved Skovriderkroen ved Strandvejen i Charlottenlund, og det skulle kun være muligt at byde på auktionen ved at være til stede.

Det var altså ikke planen, at Copenhagen Sale skulle være én såkaldt Hybridauktion, der ville blive udsendt over internettet med mulighed for at byde.

Men da det var meget svært at få arrangeret en auktion med levende dyr omkring Skovriderkroen er Copenhagen Sale blevet flyttet til Charlottenlund Travbane og vil blive afholdt på Rest. Skjoldgården – og som en hybrid-auktion.

Der var sat en max. antal på 40 åringer til denne auktion, men så mange kommer der ikke.

Men det nøjagtige antal kendes altså endnu ikke af andre end arrangøren, der i år er Dansk Hestevæddeløb.

Der er hård kamp om køberne til årets unghesteauktioner, og skal danske opdrættere have en chance for at få solgt deres åringer til anstændige priser, så kræver det markedsføring og synlighed i god tid – ellers bliver åringerne på Copenhagen Sale bogstaveligt talt ”kørt over”!