TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Dansk tredjeplads på Solvalla

af | 24. maj 2024 | Nyheder

Fin dansk start på Elitloppweekenden, da Gordon Dahl-trænede Look at Me Sisu med Erik Adielsson overraskende besatte en tredjeplads i et auktionsløb.

Look at Me Sisu med Erik Adielsson bliver nummer tre efter Lemoncello Boko og Walnes Phenex

Tiltroen til Stutteri Disneys Look me at Me Sisu (Father Patrick) var ikke særlig stor i fredagens 4. løb, et af to auktionsløb med en førstepræmie på 100.000 SEK.

Look at Me Sisu med Erik Adielsson var næstmindst spillet i såvel vinderspil som i GS75, idet den stod til odds 37.30 og blot var afkrydset på 1%.

Undervejs så det ud til at den danskejede 3-åring havde problemer med at hænge på, men det havde den slet ikke og på en meget stærk afslutning i tredje spor rundt i opløbssvinget, nåede Look At Me Sisu frem til en tredjeplads i ny rekord 1.14.5a/2140 m – præmie 25.000 SEK.

Løbet vandtes sikkert af Limoncello Boko (Muscle Mass) med Andre Eklundh, der var førende undervejs, og sejrede i 1.14.4a/2140 m foran vinderhullets Valnes Phenix (Fabulous Wood) med Ôrjan Kihlström, der slap ud fra inderbanen ret kort før mål og speedede frem til andenpladsen i 1.14.4.

Look At Me Sisu gav et Pladsodds på 4.86.