TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Aalborg: Hård kamp om amatørchampionatet

af | 8. dec 2023 | Nyheder

Det er tæt i kampen om årets amatørchampionat i Aalborg mellem tre-fire kuske.

Fakir de Beauvalet og Karina Madsen er med i kampen om såvel Årets Hest som amatørchampionatet i Aalborg. Foto Hesselborg Foto.

Mike Kristensen er førende i kraft af flere tredjepladsen end Karina Madsen – de har hver 6 sejre, 6 andenpladser, men Kristensen har 4 tredjepladser mod Karina Madsens 2 tredjepladser.

Lige efter følger Mathias Jensen med 5 sejre, men med 7 andenpladser og han er til start tre gange i eftermiddag – dog ser det på papiret ikke ud til at være topchancer.

PÃ¥ fjerdepladsen ligger Martin Andreasen med 4 sejre og 11 andenpladser.

Martin Andreasen jagter landschampionatet og er i sulkyen to gange og hans køreture med hhv. Joe i 7. løb og Amazone Shadow i 10. løb er ikke helt væk.

Også kampen om Årets Hest er intensiv med tre heste hver med 4 sejre.

Arkibald Tamsen er førende på anderpladser, og er til start i 10. løb med Mathias Jensen, hvor en anden af Årets Hest-aspiranter, Fakir de Beauvalet med Karina Madsen også er til start.

Begge har 100 meter tillæg og burde ikke være sejrsaktuelle.

Så synes El Capitan med Kasper K. Andersen, der er den tredje Årets Hest-aspirant, at have en større vinderchance i 3. løb.

Rene Kjær har for Bet25 følgende tips til løbsdagen – klik her

Husk at det er Dynamit-fredag hos Bet25, hvor der garanteres 300.000 kroner, hvis der kun findes 1 rækker med den rigtige kombination i V4-spillet.

V4-spillet starter med 4. løb klokken 16.47.

Bet25-programmet med tips og kommentarer – klik her