TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Syv V75-løb på en time

af | 29. nov 2023 | Nyheder

I Norge var der tirsdag aften premiere på et nyt koncept med V75-spil hvori der indgik fire løb fra Bjerke og tre løb fra svenske Eskilstuna.

Omsætningsudviklingen i RiksToto har ikke været positiv og især tirsdag aften, hvor der har været løb på Bjerke, og hvor man har forsøgt sig med flere forskellige V-spilleformer, har været en negativ udvikling.

Nu prøver man noget nyt – V75-express, hvor fire løb afvikles på Bjerke og tre løb på en svensk bane – i aftes Eskilstuna.

I forhold til omsætningen de seneste uger, hvor man tirsdag har haft et V75-spil udelukkende til en norsk bane, steg omsætningen i går med 1.2 millioner kroner.

Det ligner jo umiddelbart en succes for det nye V75-express, men til gårsdagens premiere lå der forlods 1 million kroner i puljen ligesom der blev lokket med at en ensom vinder ville kunne vinde 5 millioner kroner.

Da Maybe Maven midt i banen vandt med en mulespids, var der ingen der ramte V75 Express.

Det lykkedes i øvrigt ingen af have 7 rigtige – 44 systemer levede inden sidste afdeling, men ingen af disse havde kryds ved outsideren Maybe Maven med Åsbjørn Tengsareid, der vandt med en mulespids foran næstfavoritten Lazy Beach med Eirik Høitomt – den ville have udløst en gevinst på 70.544 kroner.

6 rigtige gav 4.391 kroner og 5 rigtige 205 kroner.

Der var i øvrigt fuldt hus i den store restauration på Bjerke, idet man havde arrangeret en ”Damernes aften” med deltagelse af 400 personer!