TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂĄ facebook

Gordon Dahl-hest klar til svensk millionløb

af | Nyheder

Onsdag aften vandt Gordon Dahl-trænede Pure Steel med Thomas Uhrberg i sulkyen et kvalifikationsløb på Jägersro til Svensk Uppfödningslöpning med en førstepræmie på 800.000 SEK.

Gordon Dahl-trænede Pure Steel er klar til Svensk Uppfödningslöppning. Foto Privat

Onsdag blev der afviklet fire kvalifikationsløb til det svenske Opdrætningsløb, Svensk Uppfödningslöpning, hvor finalen køres den 19. november på Jägersro.

To løb blev kørt på Jägersro – to på Solvalla.

På Jägersro var det dansk på vinderpladsen i begge løb.

Gordon Dahls Pure Steel (Bird Parker) med Thomas Uhrberg kunne vinde sikkert i 1.14.5a/1640 m, mens Ken Ecce igen sad i sulkyen bag Tomas Malmqvist-trænede Fiftyfour (Fourth Dimension), der vandt for tredje gang i fire starter i 1.15.3a/1640 m.

Pure Steel, der ejes af Stutteri Disney, har nu startet 3 gange og med onsdagens førstepræmie på 100.000 SEK, har den talentfulde 2-åring nu vundet 205.250 SEK.

Pure Steel med Thomas Uhrberg vandt sikkert i 1.14.5.

På Solvalla gik det noget hurtigere i de to kvalifikationsløb.

Hurtigst var Frustration (Fourth Dimension) med Magnus A. Djuse der i en tæt opløbskamp sejrede foran Vegas Wania (Muscle Hill) med Riina Rekilä – begge i 1.13.0a/1640 m.

Derimod kunne Feel No Pain (Walner) med Daniel Wäjersten ”nøjes” med 1.14.0 som vinder af sit løb.

Frustration er en hoppe, der her startede for femte gang og vandt sin anden sejr.

Vegas Wania er en helbroder til sidste års vinder af Svensk Uppfödningslöpning, Tetrick Wania, den startede for anden gang.