TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂ¥ facebook

Skive-træner lukker stalden

af | Nyheder

Ole G. Nielsen stopper som professionel travtræner pĂ¥ Skive Trav ved udgangen af oktober mĂ¥ned og sammen med kæreste Trine bliver han tilknyttet Gordon Dahl pĂ¥ Stutteri Disney.

Ole G,. Nielsen Foto Km Foto

-Det er hĂ¥rdt at være en lille træner i Danmark og selv om jeg synes vi har lavet fine resultater med heste som bl.a. Gangnam Style K og Eldon NeergĂ¥rd, sĂ¥ kommer der ikke nogen nye heste i træning hos os, fortæller Ole G. Nielsen til travservice.

-I nogle Ă¥r har jeg ogsĂ¥ haft en del heste til tilkørsel fra norske hesteejere, men de kommer heller ikke mere, sĂ¥ hvis jeg skulle fortsætte som selvstændig træner, sĂ¥ skulle det være sĂ¥dan, at Trine passede hestene i det daglige og jeg skulle have et arbejde pĂ¥ en fabrik for at vi økonomisk kunne fĂ¥ det til at hænge sammen.

-Det syntes vi ikke var nogen god løsning, men heldigvis sĂ¥ bød muligheden sig for at vi begge kunne fĂ¥ ansættelse hos Gordon Dahl pĂ¥ Stutteri Disney i Aalborg.

-Den aftale er nu pĂ¥ plads og i dag har jeg meddelt mine hesteejere, at jeg lukker stalden i Skive. Det er aftalt, at i hvert fald seks heste kommer med til Gordon Dahl – bl.a. 2-Ă¥rs vinderen Isak Smed og sĂ¥ selvfølgelig vores egen Gangnam Style K, siger Ole G. Nielsen videre.

-Vi fĂ¥r bolig pĂ¥ Stutteri Disney og starter begge den 1. november, slutter Ole G. Nielsen.