TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Vi glæder os til sæsonen med Extreme

af | 25. mar 2022 | Nyheder

På torsdag får Årets Hest 2021, Extreme sin sæsondebut på Åby med Björn Goop i sulkyen – et kuskevalg, der har vakt stor opmærksomhed.

Foto: Burt Seeger

-Efter en flot sæson med bl.a. sejre i Europæisk 5 års Championat og Müllers Memorial på Jägersro, håber vi at Extreme kan lave nye flotte præstationer i år, og vi glæder os meget til sæsonen, siger Peter Wilhelmsen fra ejerkredsen, Stald Cosmopolitan.

Men jeg er ikke citeret helt korrekt i torsdagens artikel, fortsætter Peter Wilhelmsen

-John (Sørensen) og Klaus Overskov) havde et møde med Steen (Juul) i starten af februar for at diskutere hans ideer til sæsonplan mm.

-I den forbindelse kom kuskespørgsmålet op, idet Steen havde været syg, som alle jo ved. Under samtalen blev Bjørn Goop nævnt, hvor Steen selv bekræftede det ville være et scoop, hvis vi kunne få en aftale i stand med Bjørn, fortæller Peter Wilhelmsen videre.

– Desuden har Steen jo selv senest bekræftet, at Extreme muligvis skal møde familien Juuls hest Festival Of Speed, hvorfor vi i sagens natur skulle finde en anden løsning.

– Vi fik en aftale i stand med Bjørn Goop, som går på at han kører Extreme i de næste 4 starter, hvilket vi er stolte over. Vi evaluerer herefter i fællesskab og det er jo logisk hesten skal være frisk for, at vi får Bjørn til at køre Extreme, da han naturligvis har mange valgmuligheder.

– Vi er taknemmelige for de mange oplevelser Steen og hans team har givet os, og vi har jo ikke flyttet hesten, men i fællesskab med Steen valgt en løsning med at Bjørn kører Extreme for at sikre dette var på plads på et tidligt tidspunkt.

-Derfor er jeg lidt ked af de bemærkninger, der har været på Facebook omkring kuskevalget og os som ejere, men som jeg nu har fortalt – sådan er beslutningen kommet i stand, siger Peter Wilhelmsen

Extreme og Björn Goop indleder samarbejdet på torsdag i Marts-Eliten på Åby – et løb over 2140 meter auto og med en førstepræmie på 50.000 SEK.