TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂ¥ facebook

Skal du til Prix d’Amerique?

af | Nyheder

Hvis du ikke allerede har sikret dig en billet til søndagens løb pĂ¥ Vincennes, sĂ¥ er dine muligheder for at komme ind stort set ikke eksisterende.

Mange danskere drager hvert Ă¥r til Paris i den sidste weekend i januar for at overvære Prix d’Amerique.

Covid19-situationen har dog sikkert holdt mange hjemme i Ă¥r – Stald KTAS, der gennem flere Ă¥r har arrangeret tur til Paris i den kommende weekend har sĂ¥ledes haft et stort frafald.

Fra oprindeligt 35 anmeldte er der nu kun 13 traventusiaster, der tager afsted – og det skyldes ikke mindst en gruppe omkring den bornholmske travamatør, Mads Petersen, der lørdag skal køre i det internationale amatørløb.

Lørdag ser det ikke ud til at der er nogen specielle restriktioner pĂ¥ Vincennes – udover en limit pĂ¥ 5.000, men det forventer man tilsyneladende ikke at nĂ¥.

Anderledes er det til søndagens program, hvor der hvert Ă¥r – i normale Ă¥r – har været 30.000+ tilskuere

Her er indført adgangsbegrænsning og det er umuligt at købe billet søndag ved indgangen.

Kun personer, der har købt billet inden den 7. januar pĂ¥ Vincennes-banens hjemmeside eller som har lavet reservation i banens restauration inden den 3. januar har billet til adgang.

Herudover modtager hver hesteejer, der starter i Prix d’Amerique 15 entrebilletter ligesom de hesteejere, der starter hest i rammeprogrammet modtager 8 billetter.