TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ny restauratør på Jydsk Væddeløbsbane

af | Nyheder

Med virkning fra 1. marts overtager Møllers Gastronomi restauratørfunktionen på Jydsk Væd­deløbsbane, der samtidig bliver base for madvirksomhedens fremtidige aktiviteter.

Det er en erfaren madmand som med virkning fra 1. marts 2022 rykker ind bag gryderne i restaurant­køkkenet på Jydsk Væddeløbsbane.

55-årige Jan Møller står bag virksomheden Møllers Gastronomi, der bl.a. tilbyder sig med frokostordninger til virksomheder, bespisning af gæster ved bl.a. motor­sportsbegivenheder, diner transportable til fester o. lign.

Med aftalen rykker Møllers Gastronomi fra de hidtidige lokaler i Tranbjerg til Jydsk Væddeløbsbane, som har både køkkenfaciliteter og lokaler til både større og mindre selskaber, foruden at servicere gæsterne på væddeløbsbanens 36 løbsdage årligt.

Væddeløbspublikummet kan imødese et varieret menu-udbud i form af såvel buffeter, a la carte-retter og klassisk dansk mad. Desuden pusler den kommende restauratør med ideer om flere nyskabelser.

Restauratørkontrakten omhandler hovedsageligt aktiviteterne i Jydsk Væddeløbsbanes panorama-restaurant på 1. sal. Aktiviteterne i underetagen (den såkaldte ‘Galopbar’ samt grillbar) samt Smagsrummet og staldcafeen Tutten drives videre i hidtidigt regi.

Den nuværende restauratør Martin Ib, der har stået for restaurantdriften i godt tre år, har ønsket udtræde af kontrakten.

Jydsk Væddeløbsbane takker for samarbejdet med Martin Ib og ser frem til et ligeledes godt samarbejde med Møllers Gastronomi, som står klar til at modtage.

(Pressemeddelelse fra Jydsk Væddeløbsbane)