TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Nye spændende planer for Charlottenlund Travbane

af | 30. nov 2021 | Nyheder

Midt i al virakken, der opstod på medlemsmødet i Det Danske Travselskab mandag aften, er der fremkommet nye spændende planer for den mere end 120-årige gamle travbane.

I et medlemsbrev, som formanden Michael Juul følte sig nødsaget til at udsende tirsdag eftermiddag med baggrund i den debat, der var rejst på mandagens møde om hans person, fortæller Michael Juul om de planer, man har arbejdet med.

Efter den ekstraordinære generalforsamling i august blev der nedsat et arbejdsudvalg med Michael Juul i spidsen og med John Kirketerp, Jørgen Sthelis og Kaj Holm som medlemmer.

I tirsdagens nyhedsbrev til Travselskabets medlemmer løfter Michael Juul sløret for, hvad der er arbejdet med i udvalget – og giver også en forklaring på, hvorfor medlemmerne ikke fik præsenteret et oplæg mandag aften.

I nyhedsbrevet skriver Michael Juul om dette emne :

Da Jørgen Sthelis forsat havde punkter som han ikke var enig i, kunne en skitse ikke fremlægges på medlemsmødet.
Men da Jørgen Sthelis og Kaj Holm nu beklageligvis har valgt at forlade samarbejdet og i stedet foreslår en ekstraordinær generalforsamling tillader jeg mig at fremlægge den nuværende skitse. Den kan ses her.

Det er ikke blot et meget stort projekt, der ikke alene omfatter etablering af boliger på den nordlige del af staldterrænnet, men også en nedrivning af Restaurant Skjoldgaarden og en ny boligblok på det område samt ikke mindst etablering af et kombineret tribune, erhverv- og boligbyggeri på publikumssiden til erstatning af den store tribune.

Om dette projekt i fuld – eller delvis udstrækning kan lade sig gøre – er jo ikke til at vurdere og det er jo til syvende og sidst Gentofte Kommune, der sidder med den endelige afgørelse.