TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂ¥ facebook

Det glippede for Ônas Prince!

af | Nyheder

Ă”nas Prince kunne fredag aften blive alle tiders mest vindende svenske 4-Ă¥ring, da den startede som storfavorit i finalen i Solvalla Grand Prix.

Afkrydset pĂ¥ 70 % i V64-spillet – i vinderspillet banket ned til odds 1,17 – Ă”nas Prince var storfavorit til sejren i Solvalla Grand Prix med en førstepræmie pĂ¥ 300.000 SEK.

Og sejren ville gøre Jägersro-hesten, der trænes og køres af Per Nordström til alle tiders mest vindende svenske 4-Ă¥ring.

Men Ă”nas Prince befandt sig ikke godt pĂ¥ en hĂ¥rd bane pĂ¥ Solvalla og var ude af løbet allerede ind i første sving, hvor Mr Mah Can med Rikard Skoglund pressede den udvendigt fra. Ă”nas Prince svarede ved galop og blev diskvalificeret.

Selected News vinder Solvalla Grand Prix

Nu var vejen banet for en overraskelse, og den leverede Selected News med Magnus A. Djuse, der pĂ¥ en god afslutning kunne vinde i 1.12.3a/2140 m foran Ready Lavec med Oskar J. Andersson og Zeolit med Jarl Ă…kerfeldt.

Selected News var en overraskelse til odds 32,20 og kun afkrydset pĂ¥ 3%.

Værdien i V64-spillet sprang fra 606 kroner efter 5. afdeling og til en gevinst pĂ¥ 11.141 kroner,

Vinderen trænes af 70-Ă¥rige Hans-Owe Sundberg, der med sejren i Solvalla Grand Prix satte et flot punktum for en fin trænerkarriere.

Selected News var nemlig den sidste hest Hans-Owe Sundberg startede som professionel træner ved Solvalla.