TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Dowhatyoudodowell med Jeppe Juel i svensk millionfinale

af | 21. aug 2021 | Nyheder

I eftermiddag starter Peter Rudbecks 3-åring, Dowhatyoudodowell med Jeppe Juel i E3-final med en førstepræmie på 975.000 SEK på Gävletravet.

Dowhatyoudodowell med Jeppe Juel. Arkivfoto Flemming Andersen

Den 6. august kvalificerede Dowhatyoudodowell med Björn Goop sig til eftermiddagens finale  på en andenplads bag Francesco Zet med Ôrjan Kihlström.

Eftermiddagens 12 deltagere blev fundet i fire kvalifikationsløb på Romme.

Netop Francesco Zet, der trænes af Daniel Redén, ser ud til at blive favorit i eftermiddagens opgør, der køres som V75-2 med start klokken 16.42

Fra morgenstunden er 2 Francesco Zet storfavorit på 69%, mens 6 Felix Orlando med Per Nordström er næstfavorit på blot 11%.

4 Dowhatyoudodowell med Jeppe Juel er blot afkrydset på 2%.

En gang tidligere har et dansk par sejret i dette storløb.

Det var i 2000 hvor Esterel Sunset med Flemming Jensen sejrede sikkert i 1.12.5 og fik 820.000 SEK i præmie.

Løbets rekord er 1.10.9a/1640 m og er sat i 2015 af Heavy Sound med Kenneth Haugstad og tangeret i 2018 af Aetos Kronos med Johan Untersteiner.

Hoppeafdeling har Islay Mist Sisu, der har danskopstaldede Beer Summit som fader, som storfavorit. Islay Mist Summet er afkrydset på 54% i 6. afdeling.

I ugens løb har enorme regnmængder skabt store oversvømmelser i Gävle-området og på et tidspunkt var der tale om at flytte lørdagens program til en anden bane.

Det kunne ikke lade sig gøre at nå at få banen og teknikken på banen til at fungere til de planlagte fredagsløb, der blev flyttet til Solvalla, men til eftermiddagens løb skulle alt være i orden.

Der er jackpot i V75-spillet og således ekstra mange penge at skyde efter.

Programmet til Gävle kan downloades på dette link – klik her