TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Rene Kjær vender tilbage til Fyens Væddeløbsbane

af | 23. mar 2021 | Nyheder

Efter nogle år med licens i Billund bliver rene Kjær igen tilknyttet Fyens Væddeløbsbane.

Rene Kjær bydes velkommen tilbage til Fyens Væddeløbsbane af direktør Claus Juncker.

Siden den 1. juni 2016 har Rene  Kjær licensmæssigt været tilknyttet Billund Trav, men vel ikke helt overraskende med den fremtid som Billund-banen har, flytter Rene Kjær nu sit licens tilbage til Fyens Væddeløbsbane.

– Rene Kjærs tilknytning er en klar styrkelse af vores sportslige profil, og så er han en dygtig ambassadør og formidler, der forstår at sælge hestevæddeløbssporten. Han er gavmild med at give noget af sig selv, og så har han en sjælden evne til at kommunikere i øjenhøjde. Noget vi i samarbejde med hans sponsor, spiludbyderen Derby25, kan og vil drage nytte af, forklarer Claus Juncker.

Også Rene Kjær ser et stort potentiale i samarbejdet.

-Fyens Væddeløbsbane er inde i en særdeles positiv udvikling med en ambitiøs ledelse, der ligesom jeg ser store muligheder i udviklingen af hestevæddeløbssporten på Fyn. Det projekt vil jeg rigtigt gerne være en del af. Samtidig giver Fyens Væddeløbsbanes sponsornetværk mig nogle unikke profileringsmuligheder over for erhvervsdrivende på hele Fyn, fastslår en forhåbningsfuld Rene Kjær, der fortsat vil drive sin trænervirksomhed med udgangspunkt i Kjærgården i Tårup på Sydøstfyn.