TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂ¥ facebook

Derbyauktionen: Vi præsenterer 33 Hope Line

af | Auktioner, Nyheder

Derbyauktionen 2020

33 Hope Line

Brun hoppe født den 9. juni 2019

v. Great Challenger (us) – Opera Line v. Super Arnie (us)

Anmelder og opdrætter: Jørn Borch – + 45 20 20 78 48

Helsøster til Gloria Line og Whisper Line

Hope Line

Hvilken anbefaling som den et Ă¥r ældre helsøster Gloria Line giver lillesøster Hope Line!

Gloria Line, der i fjor solgtes for 130.000 kroner pĂ¥ derbyauktionen, har i skrivende stund startet to gange og har vundet sikre sejre hver gang.

Gloria Line, der trænes af Steen Juul, som ogsĂ¥ købte hende for kundes regning i fjor, vandt sin debut i flotte 1.17.0a/2000 m pĂ¥ Charlottenlund Travbane og næste start vandt hun pĂ¥ Jydsk Væddeløbsbane i 1.19.2a/1800 m!

En anden helsøster er Whisper Line, der som 3-Ă¥ring var Ă¥rgangens bedste hoppe og bl.a. vandt Hoppe Kriterium Prøve samt Dansk Hoppe Kriterium og det svenske storløb, Quick Pay Pokalen!

Hope Line

Whisper Line nĂ¥ede at starte 14 gange og vandt 5 sejre og 5 andenpladser, satte rekord som 3 Ă¥rs, 1.13.8a og tjente i alt 365.465 kroner inden karrieren mĂ¥tte afsluttes pĂ¥ grund af en skade.

Moderen til Hope Line, Gloria Line og Whisper Line er den ustartede Opera Line, der stammer fra en af dansk travsports bedste moderlinjer.

Her i Danmark starter den med Polonia født i 1950, og op til vor tid støder vi pĂ¥ navne som f.eks. Adios Vixi, Fine Vixi, Empire Vixi – en finsk Kriteriumvinder, Einarsin, Mode Frøkjær, New Line, Hurricane Line og Lux Line.

De tre sidstnævnte har samme moder som Opera Line og var topheste i deres respektive Ă¥rgange.

Hurricane Line vandt bl.a. finale i V75 Sølv, New Line var en topstayer og vandt bl.a. Ă˜rebro International, Gulddivisionen, løb pĂ¥ Vincennes etc. og Lux Line var nummer tre i Dansk Trav Derby.

Hope Line

Udover den nævnte hoppetrio er Opera Line ogsĂ¥ moder til bl.a. Flying Line (Explosive Matter) der pĂ¥ Derbyauktionen 2018 solgtes for 425.000 kroner. Flying Line har rekord 1.15.2 og har tjent 21.600 kr.

Faderen til Hope Line, Great Challenger har fem gange været championhingst i Danmark, og i hver Ă¥rgang har han lavet topheste.

Great Challenger er aktuel som fader til bl.a. Valokaja Hindø, der løber i højeste internationale klasse – den var nyligt nummer to til Face Time Bourbon i et Gruppe-løb i Belgien. OgsĂ¥ Copenhagen Cup-vinderen Orali og EM-vinderen Tano Bork har Great Challenger som fader.

Great Challengers hidtil bedste hopper er Patricia Hastrup 1.10.2 – 2 mio. DKK, C D 1.12.4 – 1.3 mio DKK og Hoppe Derbyvinderen Bikini 1.12.3 – 920.000 DKK.

Til Dansk Hoppe Derby 2020 har to Great Challenger-afkom kvalificeret sig, nemlig Exit to Heaven og Eureka Downs.

Hope Line er røntgenundersøgt uden anmærkninger

Link til katalogside pĂ¥ Derbyauktionens hjemmeside – klik her

Fotos – Jesper Elbæk.

OBS: Alle præsentationer af Ă¥ringer til Derbyauktionen kan findes pĂ¥ linket Derbyauktion 2020 øverst pĂ¥ dette site – efterhĂ¥nden, som de er blevet offentliggjort her pĂ¥ travservice.dk – tjek linket og læs de øvrige præsentationer af auktionsheste.