TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Skal Lunden sælges?

af | Nyheder

Når Det Danske Travselskab, der driver Charlottenlund Travbane, holder årets ordinære generalforsamling mandag den 10. august, bliver et af punkterne medlemmerne skal tage stilling til et forslag til en ny lokalplan for travbanens område.

I mandags bragte vi her på travservice et indlæg fra Michael Juul med et forslag til hvordan kan kunne sikre højere væddeløbspræmier i fremtiden på Charlottenlund Travbane.

Michael Juul skrev i sit oplæg, at det var muligt at fordoble løbspræmierne, hvis man fik mulighed for at opføre boliger på det nordlige stykke af staldterrænet – det der ligger til venstre, når man kommer ind ad staldindgangen.

Du kan læse indlægget pÃ¥ dette link – klik her

Der er ingen tvivl om, at det er et forslag, der vil blive behandlet på den ordinære generalforsamling i det Danske Travselskab den 10. august.

Men man kommer også til at behandle et mere vidtrækkende forslag – nemlig at sælge hele området inden for en overskuelig fremtid med henblik på at etablere en ny væddeløbsbane et sted i det Storkøbenhavnske område.

-Hvis der skal laves en ny lokalplan for området har Gentofte Kommune ønsket, at der skal laves en plan for hele området. Det betyder ikke at Travbanen skal sælges i dag eller i morgen, men vi får nogle muligheder i fremtiden, siger formanden for Travselskabet, Anders Hendriksen.

-Ingen ved hvordan økonomien i dansk travsport bliver om tre år og derfor er det rettidig omhu at begynde at forholde sig til en situation, der måske kan opstå, siger Anders Hendriksen, der også gør opmærksom på, at Lundens bygninger er store og utidssvarende og er dyre at vedligeholde.

Medlemmerne vil modtage indkaldelse til den ordinære generalforsamling inden for den nærmest fremtid.

NB: Efter 2023 begynder udfasningen af det tilskud hestevæddeløbssporten får fra Staten. Det nedskæres med 25% årligt frem til 2028. Desuden er der tilskuddet fra Svensk Travsport, som der i øjeblikket er forhandlinger om størrelsen af.