TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂĄ facebook

Kaspers fremtidsdrøm

af | Nyheder

Kasper K. Andersen har haft trænerlicens i flere år, men først nu er de første to heste flyttet ind i stalden hos Aalborg-træneren, der i mange år har haft stor succes som catchdriver.

Han er kendt som en af dansk travsports bedste catchdriver, der i fjor vandt 42 løb og indkørte 1,7 mill. kroner, men nu skal Kasper K. Andersen ogsĂĄ til at skrive “publictræner” pĂĄ visitkortet.

Han har ganske vist haft trænerlicens siden 2017 – dengang følte han sig lidt presset til at skifte fra jockey- til trænerlicens (se artikel i Ekstra-Bladet) – men udelukkende ernæret sig som catchdriver og beslagsmed, sĂĄ der er nok at se til i hverdagen.

-Det har hele tiden været min plan, at jeg ikke skulle fortsætte med at være beslagsmed pĂĄ fuld tid. Det er travsporten jeg vil, men økonomien skal selvfølgelig ogsĂĄ hænge sammen og derfor bliver det først pĂĄ lidt længere sigt, at jeg tager nogle flere heste i træning, siger Kasper K., som for en lille mĂĄneds tid siden kunne indskrive de første to heste pĂĄ træningslisten – de to helsøskende Emerson og Frygtløs (From Above U S – On-Off), der begge stĂĄr pĂĄ HovhedegĂĄrd.

-Emerson har været opereret i en bagkode og det har drillet lidt, så der går noget tid inden han er klar. Lige nu er det lidt fifty-fifty om han i det hele taget kommer til start, men vi håber selvfølgelig.

-Frygtløs kommer forhåbentlig i prøveløb inden for en til to måneder, men hvis han kommer til start i år, bliver det først sidst på sæsonen.

-Jeg tror ikke der ville være problemer med at fĂĄ tre-fire heste mere i træning, men nu skal jeg lige ha’ samlet nogle flere penge sammen, sĂĄ jeg har rĂĄd til at starte op for mig selv.