TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Alt udsolgt på Bornholm!

af | Nyheder

De 350 adgangstegn, der nu må sælges til en væddeløbsdag, blev revet væk til løbene på Bornholms Brandpark i eftermiddag, hvor banens amatørkuske nu atter er tilbage i løbene.

Forsamlingsforbuddet er fra i dag hævet af myndighederne til 100, og det betyder at danske travamatører nu atter kan deltage i væddeløbene.

Det betyder samtidig også, at på rene amatørdage kan der sælges op til 350 adgangstegn til publikum – og på Bornholm blev de revet væk til en pris af 50 kroner stykket!

Der er 9 løb på programmet, der indledes klokken 17.00 og der er lagt op til fartfest, idet fem af løbene er udskrevet over 1600 meter auto – bl.a. løbet for de bedste heste, 4. løb.

Her er Bornholms nye travkonge, Stand and Deliver med Stefan Lind-Holm favorit, og i baneprogrammet nævner man muligheden for at vinderen af 4. løb kan forbedre Lamotts banerekord på 1.15.4 fra 2012!

Rene Kjær, der har kørt på Bornholm flere gange i år, har på Derby25 tip til eftermiddagens løb og han har fundet et modbud til Stand and Deliver.

Se hvem det er på dette link – klik her

Baneprogrammet kan downloades på dette link – klik her

Trænerkommentarer og eksperttips – klik her