TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Nye avlshingste i USA

af | Nyheder

I USA er der nu ved at være gang i sire stakes-løbene i Pennsylvania, hvor tre hingste har deres første årgang til start.

Det er altid meget interessant at se, hvordan den årgang efter en avlshingst klarer sig på banerne, og selv om det er meget tidligt på sæsonen, så kan der godt være indikationer på, hvordan en hingst vil klare sig fremover.

De tre hingste vi har set på er

Bar Hopping (Muscle Hill)

Southwind Frank (Muscle Hill)

Creatine (Andover Hall)

Bar Hopping- Foto: Lisa Photo

Bar Hopping, der er opstaldet på Hanover Shoe Farm og koster 6.500 dollars, er den hingst, der har den største årgang 2018 med 61 afkom. 28 afkom dem har startet og foreløbig har 11 en vindertid.

Southwind Frank. Foto Barbara Livingston

Southwind Frank., der er opstaldet på Diamond Creek (Pa) og koster 10.000 dollars, har en årgang på 49. 18 har startet og 5 har en vindertid.

Creatine

Creatine, der nu står på Sugar Valley Farm i Ohio og koster 4.000 dollars, har 40 2-åringer, 21 har startet og 6 har en vindertid.

Af denne trio er Bar Hopping kommet bedst fra start, idet han er fader til hingst, In Range 1.11.6 og hoppen Pub Crawl 1.11.9 – begge vindertider.

Southwind Frank fem vindere er alle hingste! Tart Tongue er hurtigst er med 1.13.3 og Southern Mazzarati næsthurtigst med 1.13.4.

Southwind Mazzarati har Alix Hall som moder og hun er også moder til Richly Possessed, som Thomas Lind-Holm importerede til Danmark og som nu ejes af Stald Hans og hans. Hendes foreløbig bedste afkom er le Lahar 1.13.0 – 337.600 SEJK og See the Dust 1.14.2 – 186.875 DKK.

Creatine’s hurtigste afkom er  vallakken Take all Comers med 1.13.7, mens hoppen Alpine (tidl. Avignon) med 1.14.3 er næsthurtigste vinder.

Årets hidtil hurtigste 2-åring i USA er hoppen Insta Glam (Father Patrick – Hollywood Hill), der mandag vandt i 1.11.5 på The Meadows.

Insta Glam, der ejes af opdrætterne Göran Falk og Christina Takter og trænes af Nancy Takter, har papirerne i orden.

Moderen Hollywood Hill (Muscle Hill) har i Lantern Kronos same moder som avlshingsten The Bank (Donato Hanover)