TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

DTC bestyrelsesmøde søndag aften

af | Nyheder

Med baggrund i aflysningen af søndagens løb på Lunden og i Odense, holder bestyrelsen i Dansk Travsports Centralforbund i aften møde, erfarer travservice – og desuden kan et mistillidsvotum til formandsskabet også komme på tale!

Søndag aften klokken 20.00 holder bestyrelsen i Dansk Travsports Centralforbund et ekstraordinær bestyrelsesmøde via telefonen – det har man gjort nogle gange i den seneste tid – både af hensyn til bestemmelsen om at der ikke må være mere end 10 personer forsamlet til et møde, men også på grund af aktuelle sager.

Og helt aktuelt er det nedlukningen af dansk trav- og galopsport, der fandt sted lørdag, hvor Politikredsene på Fyn, på Bornholm og i Nordsjælland meddelte. at der ikke måtte afholdes hestevæddeløb søndag eftermiddag på såvel Fyens Væddeløbsbane som Charlottenlund Travbane.

Denne beslutning kom overraskende for mange – men ikke for alle – og baggrunden for at Politiet meddelte lukningen skal – efter hvad travservice erfarer – ses med baggrund i, at man har tilladt travamatørkuske at udøve deres sport.

Det var bl.a. også baggrunden for at Keld Gregersen, der var formand for Dansk Hestevæddeløb, i fredags nedlagde sit mandat med omgående virkning.

På aftenens bestyrelsesmøde vil man søge at drage formand Lindhardt Jensen til ansvar for den opståede situation med nedlukning af travsporten, og stille et mistillidsvotum til ham.