TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Sejthen: Det er kun toppen af isbjerget!

af | Nyheder

Rene Sejthen, der arbejder i amerikansk travsport, mener, at dagens anklager mod 27 trænere, dyrlæger og medicinforhandlere inden for trav- og galopsporten blot er toppen af isbjerget.

-Det er der sket i dag, har vi ventet på skulle ske i meget lang tid, siger Rene Sejthen til travservice.

-Mistanken om, at der hos nogle trænere ikke var rent mel i posen, har været der i flere år, og det er godt at det nu kommer frem i lyset, siger Rene Sejthen.

-Jeg mener dog kun, at vi har set toppen af isbjerget, for der er flere trænere, som der generelt er en mistanke til.

-Nu har FBI også anklaget forhandlere af medicin, og man kan vel ikke udelukke, at hvis FBI går lidt hårdt til de personer, at de så fortæller, hvem de ellers har solgt forbudte medikamenter til, siger Rene Sejthen.

Blandt de travtrænere, der nu er anklaget, er Nick Surick, hvis stald i fjor vandt 367 sejre i 1940 starter og indløb 3.721.351 dollars samt Chris Oakes, der var manden bag Homicide Hunters overraskende verdensrekord i Lexington i 2018 på 1.07.6 samt Breeders Crown-finalen samme år.

Overraskende blev Homicide Hunter, der ejes af det store stutteri Crawford Farms omkring månedsskiftet april/maj måned i fjor flyttet til Ron Burke, som fortsat har den i træning.