TRAVSERVICE ā€“ GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pƄ facebook

Frantz Praƫm er faldet til i Norge

af | Nyheder

Anette og Frantz PraĆ«m har fin succes i Norge med Date Night, men pĆ„ lĆørdag sƦtter parret atter kursen mod Danmark.

-Vi skal ned og se Emoji nĆ„r han skal i rutinelĆøb i Aalborg, siger den tidligere fynske trƦner.

Emoji med Birger JĆørgensen Foto :Gorm Foto

-Hvis det gĆ„r som vi hĆ„ber, har Flemming Jensen kig pĆ„ et klasselĆøb pĆ„ ƅby den 17. marts, og sĆ„ er det ellers Ć„rgangslĆøbene det gƦlder – Emoji er meldt i det hele.

Da Anette og Frantz PraĆ«m i fjor bosatte sig i Norge, hvor Anette har fĆ„et arbejde, tog de Date Night, Belle Ami Butcher og Game On Butcher med, mens Emoji blev sendt i trƦning hos Flemming Jensen for at give hesten – der sidste Ć„r bl.a. var nummer to i Dansk Trav Kriterium – den bedst tƦnkelige forberedelse frem mod 4-Ć„rssƦsonen.

Bedst er det gĆ„et for Date Night, der i syv starter har taget fire sejre – senest i sĆøndags pĆ„ SĆørlandet Travpark, hvor Weingartner-sĆønnen sejrede i tiden 1.15,9a/2140 meter for sin faste kusk, Eirik HĆøitomt.

-Efter vi er begyndt at kĆøre Date Night uden sko har han udviklet sig enormt. Jeg har set pĆ„ et lĆøb pĆ„ Momarken om ca. to uger, men skal lige se det an pĆ„ vejrudsigten; han kommer kun til start hvis der er udsigt til en god bane, siger Frantz PraĆ«m, som til daglig hjƦlper til i stalden hos den norske trƦner KĆ„re Andersen.

-Belle Ami Butcher (Timoko) starter onsdag pĆ„ Bjerke i et montĆ©lĆøb, men det er muligt, at det snart er ved at vƦre slut for hendes vedkommende. Det er ikke helt afgjort endnu, men mĆ„ske skal hun vƦre fĆølhoppe – dog nĆødvendigvis ikke i vores regi.

-Endelig har vi Emoji’s lillebror, Game On Butcher (Stand And Deliver), der trƦner vƦldig godt. Han gik et arbejde for 14 dage siden, hvor jeg kĆørte 1.35 den sidste kilometer, og skal gĆ„ et nyt arbejde pĆ„ mandag. Som det gĆ„r lige nu, er det planen, at han skal ned og starte i 2-Ć„rslĆøbene i Danmark.