TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Endnu en god aften for Steen Juul

af | Nyheder

Steen Juul var mandag aften til start på en tidligere hjemmebane, Halmstad og markerede gensynet ved at vinde to ud af tre køreture.

PÃ¥ papiret var Steen Juuls mindste chance i Halmstad Cheri de Vie.

Cherie de Vie (Quite Easy) var til start i V64-1, hvor Franklin Face med Lutfi Kolgjini var kæmpefavorit, men den rakte ikke til og sluttede på en fjerdeplads.

Til gengæld var Cheri de Vie velgående og kunne vinde med en halv længde i 1.14.3a/2140 m – vinderodds var 15,86, og i V64-spillet var den blot spillet på 2%, og var dermed stærkt medvirkende til at gevinsten for 6-rigtige – i en ellers favoritpræget omgang – gav 6.173 kroner og 39 kroner for 5 rigtige, mens der ikke blev penge til rækker med 4 rigtige.

Steen Juul havde topchance med Chablis (Love You), der da også indfriede forventningerne og vandt sikkert i 1.15.2/3180 m fulgt af Copimade med Flemming Jensen på andenpladsen i 1.15.4.

Steen juul havde også stabile Wonderboy med til Halmstad, hvor den startede i et sprinterløb.

 Wonderboy var næstfavorit, men for en gang skyld sluttede den uplaceret i 1.12.2a/1640 m – favoritten Night Brodde (Up and Quick) med Marc Elias sejrede sikkert i flotte 1.10.9a/1640 m.

Her var Flemming Jensen nummer seks med Stella Newmen i 1.12.1.

Bo Westergaard havde to heste til start i dette løb, og såvel Obi med Mads Henriksen som Always on Time med Christoffer Eriksson sluttede uplaceret i hhv., 1.12.3 og 1.13.5.

Steen Juul indkørte i alt 70.500 SEK, mens Flemming Jensen sikrede 22.900 SEK til sine hesteejere.

Fra aftenens program i Halmstad noterer vi også at

Jan Hansen blev nummer to med Candela Af Solnäs.

Bo Falsig opnåede en andenplads med Go All Night og Appaloosa

Og Svend Dyhrberg-trænede Twins Magic med Johan Untersteiner besatte en tredjeplads.