TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂ¥ facebook

Derbykandidat i træning i Italien

af | Nyheder

Eric the Eel er tilbage hos Erik Bondo i Italien, der ogsĂ¥ har modtaget Expensive Attitude i træning.

Eric the Eel. – her med Bjørn Goop – er nu i træning hos Erik Bondo. Arkivfoto: Martin Timm Holmblad

En af de heste i Ă¥rets DerbyĂ¥rgang, der har været stillet meget store forventninger til, er Eric The Eel (Muscle Hill), der ejes af opdrætteren Panamera Racing sammen med Egebro Racing.

Efter at have indledt væddeløbskarrieren med 4 sejre i 6 starter som 2-Ă¥ring – først i Italien hos Erik Bondo og siden i Danmark hos Jeanette Hansen, blev Eric the Eel sendt tilbage til Bondo i november 2018,, der startede den en enkelt gang med sejr til følge i marts 2019, inden Eric the Eel blev sendt tilbage til Skandinavien, hvor den gik i træning hos Johan Untersteiner pĂ¥ Halmstad.

Det startede fint med en sejr, men siden var det op og ned i løbene med en tredjeplads i Jydsk 3-Ă¥rings Grand Prix som det bedste resultat

Selv om Eric the Eel tjente 198.140 kroner i fjor blev sæsonen næppe som forventet.

Nu er Eric the Eel tilbage hos Erik Bondo i Italien sammen med Expensive Attitude (Muscle Hill),der ejes af Panamera Racing og Mads Andersen. Hun var senest i træning hos Christian Lindhardt.

-Meningen er, at jeg skal forberede dem til storløbssæsonen og pĂ¥ et tidspunkt gĂ¥r de sammen med andre heste op til en filial, som jeg laver – enten i Danmark eller i Sverige, siger Erik Bondo.

-Eric the Eel ser blændende ud og jeg ser frem til at starte ham, siger Erik Bondo.