TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂ¥ facebook

Prix d’Amerique-favoritten holdt legestue

af | Nyheder

Face Time Bourbon, der er bookmakernes favorit til at vinde Prix d’Amerique 2020, vandt lørdag eftermiddag en legende let sejr pĂ¥ Vincennes.

Face Time Bourbon med Björn Goop vandt en ny sikker sejr. Foto Gerard Forni.

-Det løb Face Time Bourbon vandt i dag, var ikke nær sĂ¥ hĂ¥rdt for ham, som nĂ¥r han for et hurtigt træningsarbejde!

SĂ¥dan sagde træner Sebastian Guarato efter Face Time Bourbon med Björn Goop lørdag eftermiddag havde vundet Prix Octave Douesnel med en førstepræmie pĂ¥ 45.000 Euro.

Face Time Bourbon førte løbet i 1.17-tempo undervejs, og afsluttede med 1.07.6/500 m i hĂ¥nden til sejr i 1.14.6/2700 m.

Ude i banen blev Fakir du Lorault med Francois Lecanu nummer to i 1.14.9, men den mĂ¥tte dog lige overleve dommerkomiteens nærmere undersøgelse af dens gangart i opløbet.

Løbets næstfavorit, Falcao de Laurma med Franck Nivard sad undervejs i ryg pĂ¥ Face Time Bourbon, men pĂ¥ opløbshjørnet, pullede den sig over i galop i det sagte tempo og var dermed ude af løbet.

Face Time Bourbon, der næste gang starter i det store 4 Ă¥rs løb, Criterium Continental, er favorit til sejren i Prix d’Amerique hos bookmakerne.

Hos Bet25 giver pt. den odds 2,80.

Björn Goop vandt endnu en sejr.

Det var i Quintet-løbet hvor han sad bag egentrænede Bryssel, der var uden konkurrence og sejrede sikkert i 1.11.4a/2100 m – præmie 26.100 Euro.