TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Dusty Shadow vandt efter drama

af | Nyheder

Dusty Shadow med Jeppe Juel vandt hoppeafdelingen i Axel Jensens Minneløp på Bjerke, men det varede lidt før dommerkomiteen hejste parret som vinder.

Gik Jeppe Juel så sent med på opløbshjørnet, at han trængte Lastsundayinmay med Erlend Rennesvik?

Det var den episode dommerkomiteen skulle vurdere inden de kunne hejse resultatet i hoppeafdelingen i Axel Jensens Minneløp.

Rennesvik sagde til Norsk RiksToto: Jeppe gik snært ud, men 20 meter efter havde han fået fuld plads.

Og dommerkomiteen valgte da også hejse Dusty Shadow som vinder.

Dusty Shadow med Steen Juul vandt sikkert,

Jeppe Juel gav Dusty Shadow et afventende løb fra start, men fik sig med 1000 meter tilbage placeret i andet par udvendigt.

Han ventede med at sætte angrebet ind til opløbshjørnet, og så var det den snævre situation opstod.

Da Dusty Shadow havde frit løb gik hun uimodståeligt frem og sejrede sikkert i 1.15.0a/2100 m og med 150.000 NOK i førstepræmie.

Længe førende Thankful med Vidar Tjomsland blev nummer to kort foran Rebella Matters med Frode Hamre og Blueridge Sun med Magnus Teien Gundersen, alle i 1.15.1.

-Det er dejligt at vinde her – der er en god stemning. Dusty Shadow har jeg altid holdt for Ã¥rgangens bedste hoppe, men hun har været lidt uheldig, Nu fik hun bevidst, hvor god hun er, sagde Jeppe Juel efter sejren.

Jeppe Juel var tilpas efter sejren med Dusty Shadow.
Foto Lars Hoffman

Løbets tre andre danske deltagere leverede klart under det forventede.

Dream Girl med Nicolaj Andersen var med i spidskampen, men tabte og gik ned i ryg på Thankful. I opløbssvinget var hun færdig og et stykke ind i opløbet galoperede hun og sluttede sidst i 1.17.4.

Danielle DD med Jeppe Rask sad bagerst i feltet undervejs og kom aldrig ind i kampen – sluttede uplaceret i 1.15.6 – lige foran John Friis-trænede Doyouwishdiamond med Tom Erik Solberg i 1.15.9.