TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂ¥ facebook

Forrygende entré

af | Nyheder

30-Ă¥rige Dexter Dunn kom til USA i 2018, og har siden da formĂ¥et at slĂ¥ sit navn sĂ¥ godt fast, at han i dag er nummer tre pĂ¥ kuskelisten m h t indkørte præmier.

Som en stormvind er Dexter Dunn fra New Zealand trĂ¥dt ind pĂ¥ den amerikanske travsportsscene.

Efter en flot karriere i sit hjemland havde han lyst til at prøve lykken i Nordamerika, og her – næsten pĂ¥ Ă¥rsdagen, hvor han kørte sine første løb pĂ¥ The Meadowlands, er han nu blandt de mest hotte catch-drivere i USA.

Især i de senere mĂ¥neder har Dexter Dunn fĂ¥et køreture for nogle af de store stalde med stakes heste, og i forrige uge vandt Dunn to Breeders Crown-løb med hhv. den 2-Ă¥rige Amigo Volo, der trænes af Jim Campbell og den 4-Ă¥rige Manchego, der trænes af Nancy Johanson.

Decter Dunn med Manchego. Lisa Photo

Fredag aften dominerede Dexter Dunn løbene pĂ¥ The Meadowlands, hvor han vandt fire sejre og han har nu vundet 366 sejre i 2.248 starter og har indkørt 10,5 millioner dollars.

Sejrene placerer ham son nummer 11 pĂ¥ sejrslisten, men han er nummer tre pĂ¥ pengelisten.

Blandt Dexter Dunns fire vindere pĂ¥ The Meadowlands var tophoppen Manchego, der var ude pĂ¥ en ren spadseretur og vandt i 1.10.1 foran Rich and Miserable med Tyler Buter i 1.10.6.

Manchegos næste opgave kan blive TVG Final den 23. november, hvor hun vil møde bl.a. Six Pack og Gimpanzee.

SĂ¥ længe gĂ¥r der ikke før Decter Dunn skal i aktion igen.

I aften kører han 11 gange pĂ¥ The Meadowlands – og søndag har han ogsĂ¥ 11 starter pĂ¥ Harrahs Chester.