TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Eric the Eel galoperede

af | Nyheder

Eric the Eel med Johan Untersteiner kom i et angreb angreb i opløbet i Åby Stora Treåringspris, men løb ud i galop og blev diskvalificeret.

Det kunne godt se ud som om, at Eric the Eel og Johan Untersteiner ikke er bedste venner,

I fire ud af fem starter sammen er det blevet til galop!

Kun i Jydsk 3-årings Grand Prix er parret kommet fejlfrit rundt på banen, og da blev det til en tredjeplads på en i øvrigt imponerende afslutning.

Lørdag eftermiddag startede Eric the Eel med Johan Untersteiner i Åby Stora Treåringspris med en førstepræmie på 125.000 SEK.

Efter en langsom start kom Eric the Eel til at sidde i tredje par udvendigt i det lille felt på syv heste.

Et fremstød opløbssvinget rundt bragte Eric the Eel frem til de førende, men midt i opløbet rullede den over i galop og blev diskvalificeret.

Løbet vandtes meget sikkert af Power (GooGoo GaaGaa) med Robert Bergh i 1.13.1a/2140 m foran Click Bait med ôrjan Kihlström i 1.13.3.

Tidligere på dagen var Familien Jondahls opdræt, Darshana (Lavec Kronos) til start i finalen i Diamantstoet, og trods tillæg og bagspor nåede den frem til en sikker andenplads i 1.14.2a/2160 m med Carl Johan Jepson i sulkyen bag den sikre vinder Intake (Maharajah) med Jørgen S. Eriksson, der sejrede i 1.14.0/2160 m.

Der var 125.000 SEK i præmie til 4-årige Darshana, der nu har indtjent 708.000 SEK i karrieren.