TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Bo Westergaard tilbage på Vang Hovedgård

af | 6. aug 2019 | Nyheder

Bo Westergaard, der i sin tid startede som træner på Vang Hovedgård, flytter nu dele af sin træningsstald tilbage til det store træningscenter, der blev ledigt efter Peter Jensen stoppede som træner.

Bliver Bo Westergaard . Foto Eirik Stenhaug

-Jeg har efterhånden fået så mange heste i træning og der kommer flere ungheste ind her i løbet af efteråret, så derfor er jeg glad for at det er lykkes at få en lejeaftale i stand, så jeg kan flytte ind med omkring 30 heste på Vang Hovedgård, men jeg fortsat vil have 15 heste hos Flemming Jensen, hvor jeg står i dag, siger Bo Westergaard til travservice.

-Det er en plan, der har været undervejs i et stykke tid, og såvel Tina som Flemming Jensen har været inde over beslutningen, siger Bo Westergaard.

– Jeg glæder mig til at komme tilbage til Vang Hovedgaard, hvor det er meningen at træningsforholdene skal opgraderes og min tanke er at kave nye træningsbaner. Desuden synes jeg at det er godt, at vi kan beholde Vang Hovedgård som et træningscenter inden for travsporten, siger Bo Westergaard videre.

-Det vil primært være unghestene, der går til Vang Hovedgård, for her er det muligt at køre dem på træningsbanerne.

-Jeg har jo tidligere haft gode resultater med at optræne ungheste på Vang Hovedgård, og det håber jeg at jeg vil kunne få igen, siger Bo Westergaard.