TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂĄ facebook

Hedebølgen flytter løbsdage

af | 23. jul 2019 | Nyheder

Den hedebølge, der forventes i de kommende dage at indtage Europa, har fået såvel fransk trav- som galopsport til at flytte løbsdage væk fra de kommende eftermiddage. Og også i USA har varmen flyttet løb.

Allerede i dag, tirsdag – har man valgt at flytte løbene i Frankrug på provinsbanen, Mont-de Marsan frem således 1. løb starter allerede klokken 09.00 på grund af hedebølgen.

Onsdag er løbene i Vichy flyttet frem til start med 1. løb klokken 09.25, mens eftermiddagens program på Enghien-banen i Paris afvikles som planlagt med start af 1. løb klokken 13.50.

Man har bibevaret dette starttidspunkt, fordi der ikke forventes over 35 grader i Paris onsdag!

Men torsdag siger prognosen for Paris 41 grader, og derfor har man her flyttet Enghiens løb, der skulle have startet klokken 16,27 til om aftenen med start klokken 19.17.

Der skulle også have været eftermiddagsløb på galopbanen, Longchamp, men her har man simpelthen flyttet hele løbsdagen op til Deauville, der ligger ud til den engelske kanal i Normandiet.

Det samme er også sket fredag, hvor der skulle have været løb på en anden galopbane i Paris, Maison-Lafitte. De ryger også til Deauville.

I USA havde de hedebølge i weekenden, og her aflyste flere af de store galopbaner deres løb lørdag eftermiddag – bl.a. banen i Saratoga, der ligger i Hudson Valley i Staten New York. Her afvikles et af USA’s største og fineste meetings inden for galopsporten i denne tid.

På Monmouth Park i New Jersey valgte man imidlertid at gennemføre løbene lørdag eftermiddag på trods af den høje varme, men måtte opgive efter to løb – og udsatte herefter løb til afvikling om aftenen. Alligevel kom der mere end 20.000 personer!

En af grundene til Monmouth Park forsøgte at gennemføre løbene om eftermiddag var utvivlsomt en times direkte TV på NBC’s hovedkanal med omdrejningspunkt på millionløbet, The Haskell.

The Haskell skulle have været redet mellem klokken 17 og klokken 18.00, men blev nu udsat med start klokken 20.05, lokal tid.

Og vist pĂĄ internettet

Det vandtes i øvrigt af Maximus Security, der også var først over mål i Kentucky Derby, men blev diskvalificeret for trængning.

OgsĂĄ i The Haskell var der en episode, hvor Maximum Security, generede en konkurrent, men her fik den lv til at beholde sejren.

M h t den kommende hedebølge i Danmark, så afvikler vi jo løbene hen mod aften, og vore forventede temperaturer er ikke så høje som i Frankrig – eller som de var i USA, hvor heatindex var oppe på mere end 40 grader!