TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Takethem indstiller karrieren!

af | 4. maj 2019 | Nyheder

Mindre et par timer efter Travservice.dks interview med Steen Juul omkring Takethem, meddeler ejerkredsen nu, at den tidligere Elitloppsdeltager har indstillet karrieren.

Pressemeddelelse:

Takethem indstiller karrieren

Danmarks bedste travhest indstiller sin aktive løbskarriere

Som vi alle har kunnet konstatere, har Takethem ikke løbet op til sit høje niveau i de seneste starter, hvor både halsproblemer og nu en overbelastningsskade på gaffelbåndet på modsatte bagben af tidligere skade. Dette har forhindret ham i at vise sit reelle niveau.

Dette vil kræve en pause på minimum 3-5 måneder, plus tiden til at få ham tilbage i løbsform.

Foto: Gerard Forni

Han er 9 år nu og nærmer sig 10 inden han måske igen kan være løbsklar – Med stor sandsynlighed, vil han ikke komme tilbage endnu engang og præsterer på samme høje niveau , derfor vælger vi i ejerkredsen, at sige stop nu.

Takethem skylder os intet ….

Han har været en fantastisk hest og  et kæmpe eventyr for os alle omkring hesten og en værdig repræsentant for trav Danmark.

Vi som ejere har været stolte og taknemmelige for de oplevelser hesten har givet os og føler vi har repræsenteret Danmark på bedste vis, når vi var ude til storløb, på lige fod med en landsholdspiller der spiller for det danske fodboldlandshold.

Samtidigt må vi også tage hatten af for Steen Juul og hans team, de har i den grad bidraget til oplevelserne med stenhårdt arbejde og arrangement – det har bestemt ikke været problemfrit, når man hele tiden har skulle tage hensyn til den tidligere skade – stor respekt fra vores side.

Hvad byder fremtiden på?

For det første får han nu nogle måneder på fold og dernæst håber vi meget på, at finde et stutteri som vil anvende ham som avlshingst.

Foto Kanal 75

Vi synes selv han har papirerne, resultaterne og blodlinjerne i orden, samtidigt med at han igen og igen har præsteret på væddeløbsbanen – Der er trods alt ikke så mange heste, der har løbet 0,9-tider flere gange.

Planen er reelt ikke at sælge ham, men mere at finde et godt sted og en seriøs person/stutteri som vil give ham chancen i avlen, investerer i det der skal til og derved kan vi måske med tiden få lidt procenter retur.

En stor tid er slut og vi vil gerne takke trav Danmark for den store opbakning.

Dreams do come true …