TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Readly Express på Vincennes

af | Nyheder

Prix d’Amerique-vinderen Readly Express vender tilbage til Vincennes på søndag i Prix de Bourgogne, hvor den bl.a. vil møde Bold Eagle.

Man kan ikke sige, at Readly Express just er blevet ”overstartet” i 2018, for når den på søndag starter i Prix de Bourgogne på Vincennes er det blot starte nummer otte i 2018

Readly Express har ikke startet siden sejren i Svenskt Mästerskap på Åby Travet den 13.oktober, men nu skal den i gang igen med henblik på at forsvare sejren i Prix d’Amerique søndag den 27. januar.

8 Readly Express afviser Bold Eagle og vinder Prix d’Amerique 2018., mens Propulsion bliver nummer tre. Foto Gerard Forni

Readly Express er på vej til Frankrig, hvor den i lighed med i fjor opstaldes på Bjørn Goops træningscenter i Normandiet, og det er også Björn Goop, der vil sidde i sulkyen bag Readly Express på søndag.

Prix de Bourgogne, der er det tredje B-løb mod Prix d’Amerique, afvikles over 2100 meter auto, der er den korteste løbsdistance på Vincennes.

Der er endelig startliste torsdag middag, men allerede nu er det klart, at der maximalt kommer 15 heste til start.

I fjor vandt Propulsion løbet, men den er endnu hjemme i Sverige, hvor den starter i Gulddivisionen på lørdag.

Bold Eagle, der vandt løbet i 2017, er på plads og er anmeldt uden bagsko -. Dvs. man går tilbage til den gamle balance. Sidst startede Bold Eagle uden alle fire sko.

Allerede startmeldt er bl.a. også Belina Josselyn, som Jean Michel Bazire nu selv kører samt Bird Parker med Jean Philippe Monclin.