TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Staro McMillan fik det svært

af | Nyheder

Søren Kolbergs Staro McMillan med Steen Juul i sulkyen var storfavorit i et V64-løb på Jägersro tirsdag aften, men klarede ikke at løse opgaven.

For første gang siden sin imponerende præstation efter galop i Svenskt Trav Kriterium for halvanden måned siden var Staro McMillan med Steen Juul til start i et ordinært løb for 3-åringer på Jägersro.

På papiret lignede det en overkommelig opgave for Staro McMillan, der havde 20 meter tillæg, men det blev for stor en mundfuld.

20 meter foran startede Run Brodde Run (Quite Easy) med Peter Untersteiner, og dette par kunne holde sig i spids hele vejen til sikker sejr i 1.15.7/2140 m.

Run Brodde Rin vinder foran Willmer gel, der akkurat når forbi Staro McMillan

Star McMillan lå længe til en andenplads – uden den nogensinde fik fat i den førende – men på de sidste meter nåede Willer Gel med Johan Untersteiner forbi til andenpladsen i 1.15.9/2140m – Staro McMillan , der spillet til 13:10 og afkrydset på 68%, noteredes for 1.15.2/2160 m på tredjepladsen. Der var 20.000 SEK i tredjepræmie.

Steen Juul startede også italienske Turno di Azzurra, der smågaloperede fra start bag startvognen, og det kostede dyre længder.

Jairo (Love You) med Joakim Løvgren var i spids fra start til mål, og sejrede i 1.12.7a/2140 m  kort foran Turno di Azzurra i 1.12.8.

Anders Pedersen-trænede Magiccarpetride med Johan Untersteiner var nummer fem og sidst i 1.14.0

Uden galop fra start havde Turno di Azzurra nok været vinderen!

Turno di Azzurra er i øvrigt på vej til Frankrig og Erik Bondo, idet den er anmeldt til flere løb i den kommende måned på Vincennes.