TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂ¥ facebook

Talerstolen: Burde være plads til Elsebeth

af | Nyheder

Preben Poulsen fra Gentofte er ærgerlig over at erfare at Elsebeth Stausholm stopper i sekretariatet pĂ¥ Lunden. Der burde være plads til Elsebeth pĂ¥ holdet, skriver Preben Poulsen i dette indlæg til talerstolen.

Det er med stor ærgrelse, jeg efter hjemkomst fra ferie, læser at Elsebeth Stausholm stopper pĂ¥ Lunden.

Hun – med sit gode og smittende humør – har gjort et utroligt godt stykke arbejde for Lunden, samt altid været imødekommen, nĂ¥r man har henvendt sig .

Man er altid blevet taget godt imod, hvor imod andre har gjort det modsatte  – uden jeg behøver at sætte navn pĂ¥.

Det er typer som Elsebeth, man bør satse pĂ¥ og som man har lyst til at møde pĂ¥ travbanen, bĂ¥de som hesteejer og som publikummer og som man altid kan fĂ¥ sig en hyggelig snak med.

Nej lad os fĂ¥ de glade 😊og sure ☹️smileyer frem og lade publikum bestemme hvem de sætter pris pĂ¥ pĂ¥ travbanen, ligesom man gør i supermarkedet.

Der burde være en plads til Elsebeth Stausholm pĂ¥ holdet.

Der er nok nogle halvsure og gamle mænd som trænger til at blive skiftet ud, hvor Elsebeth kunne gøre en lige sĂ¥ god indsats, om ikke bedre.

Har lige været til trav i det nordjyske – i Asaa.

Det kunne mĂ¥ske være et besøg værd for travbanens ledelse næste Ă¥r, for sjældent har man set sĂ¥ mange glade mennesker til trav, selv om det var pĂ¥ amatørplan. En rigtig god oplevelse og et besøg værd.

Ja der var flere til Asaa trav end man ser pĂ¥ Lunden pĂ¥ en halvstor travdag.

Kære Travbane, der skal mere humør pĂ¥. 😊.

Med venlig hilsen

Preben Poulsen