TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Svenske sejre på Meadowlands

af | Nyheder

Blandt fredagens vindere på The Meadowlands var den 3-årige svenskfødte Zephyr Kronos med Jimmy Takter samt den svenskejede Gemologisk, der med 1.10.1 nu er verdens hurtigste 3-årige i 2018.

Zephyr Kronos med Jimmy Takter vinder i 1.11.8. Foto Lisa Photo

Zephyr Kronos er efter Ready Cash – Orange Kronos, og blev allerede tidligt sendt til USA, hvor den nu ejes af Christina Takter sammen med nogle af staldens faste hesteejere, Katz og Libfield samt Perry Söderberg.

Som 2-åring startede Zephyr Kronos to gange uden af vinde løb – den har dog en vindertid fra en Qualifier på 1.13.4.

I aftes sæsondebuterede den med Jimmy Takter i sulkyen og på en meget flot afslutning efter 1.05.0 sejrede Zephyr Kronos i 1.11.8 med en mulespids foran Voss Volo (Credit Winner) med Corey Callahan.

Der var 4.500 dollars i førstepræmie.

Sejren var den anden i år til Jimmy Takter som kusk i blot tre starter.

Takter har bebudet, at han i 2019 vil holde mindst et sabbatår.

Med sejr i 1.10.1 bliver Gemologist verdens hidtil hurtugste 3-åring i 2018. Lisa Photo

I aftes kunne den store svenske hesteejer SRF Stable glæde sig over sejr til den 3-årige Cantab Hall-søn, Gemologist, der sæsondebuterede i 1.10.1, hvad der er verdens hidtil hurtigste tid for en 3-åring i år.

Gemologist, der som åring kostede 130.000 dollars, er i træning hos Åke Svanstedt, men blev kørt af Jim Marohn Jr.

Parret lå til opløbet bag førende U Need Stones (Wishing Stone) med Corey Callahan, men kneb sig forbi til sejr med et hoved.

På tredjepladsen var What a Knockout (Donato Hanover) med David Miller  fra Marcus Melanders stald hoved og hals efter og fik som U Need Stone og vinderen også noteret 1.10.1.