TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂ¥ facebook

Aveve vil præsentere sig

af | Nyheder

Et nyt hestefoderfirma har gjort sit indtog i Danmark, det belgiske AVEVE og for at præsentere firmaets program har man indbudt til en foredragsaften i Aalborg den 21. september, hvortil der er gratis adgang.

Det er firmaet Natural Brande, der er dansk repræsentant for AVEVE og som indbyder til en interessant aften pĂ¥ Racing Arena Aalborg den 21. september – en gratis aften, der indledes med spisning.

PĂ¥ mødet vil den belgiske dyrlæge, Bernard Stoffel fortælle om sine erfaringer om træning af travheste, fordring og holdbarhed ligesom han vil komme ind pĂ¥ avlsmæssige spørgsmĂ¥l.

Dyrlæge Bernard Stoffel

Stoffel har i en Ă¥rrække arbejdet sammen med bl.a. Jean Pierre Dubois, ligesom han i 90-erne var ansvarlig for den store belgiske travstald, Darby Farm.

De foderprodukter, som AVEVE markedsfører i Danmark vil naturligvis ogsĂ¥ blive præsenteret pĂ¥ mødet.

Allerede nu bruger toptrænere som Steen Juul Birger Jørgensen og Marc Bæk Nielsen produkter fra AVEVE.

Det er gratis at deltage i AVEVEs arrangement, men det kræver en bindende tilmelding – se mere om aftenens forløb og tilmelding pĂ¥ dette link – klik her

Men vent ikke for længe – det er sidste frist for anmeldelse i morgen, fredag den 15. september, og der er allerede godt fyldt op til arrangementet