TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂĄ facebook

Norge føler sig uden for

af | 14. jul 2017 | Nyheder

Bag linjerne arbejdes der på at lave et nyt spilleselskab i Danmark, der skal være klar, når det nye spillelov træder i kraft fra Nytår. Og Dansk Hestevæddeløb har gennem lang tid forhandlet med såvel repræsentanter for spilleselskaberne i Norge og Sverige, men nu føler nordmændene sig tilsidesat.

Det er det norske fagblad, Trav- og Galopp-nytt (TGN) der i dagens udgave bringer flere artikler om den frustration, som ledelsen i Nosk RiksToto giver udtryk for i forhold til de planer, der har været debatteret om etableringen af et nyt dansk spilleselskab.

Det sker efter Svensk Travsport og Dansk Hestevæddeløb i sidste uge udsendte en fælles pressemeddelelse om, at man havde drøftelser om tæt samarbejde på såvel det sportslige som spillemæssige område.

Med baggrund i den pressemeddelelse føler Norsk Rikstotos bestyrelsesformand, Jan Petter Sissener, at ”danskerne har lagt sig i seng med svenskerne”.

Videre siger Sissener til TGN:

-Vi har arbejdet med planer om at oprette et dansk spilleselskab, hvor danskerne skulle eje 51% og Rikstoto og ATG hver 24,5%. Pludselig kommer danskerne og skitserer et andet selskab, hvor ATG ejer 90% og danskerne 10%. Det er noget rod, for at sige det forsigtigt, tordner Sissener.

Men at der skulle findes sådanne nye planer, hvor ATG skulle have 90% af et danske spilleselskab tilbageviser Henrik Friis, Dansk Hestevæddeløb.

-Det har intet på sig, og jeg forstår ikke nordmændenes reaktion. Jeg ved, at de skal mødes med repræsentanter fra ATG i morgen og til september er der aftalt et fælles møde med Rikstoto, ATG og os, siger Henrik Friis.

-Norge er en vigtig samarbejdspartner for os her i Danmark – bĂĄde sportsmæssigt, men ogsĂĄ spillemæssigt, og jeg er ked af hvis dette nu fører til en konflikt.

-Vi skal i fællesskab arbejde på at lave en langsigtet plan, der gavner trav og galopsporten i hele Norden, siger Henrik Friis.