TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

-Vi skynder os langsomt!

af | 8. jul 2017 | Nyheder

Fredag debuterede den 3-årige Captain Cook med Søren Johansson med sejr på Billund Trav og som helbroder til amerikanske Spam Spade 1.10.0 – 293.955 dollars er der store forventningerne til hesten.

Ude i banen slutter Captan Cook med Søren Johansson stærkt af og fanger Chio Gilbak med Rene Kjær. KM Foto

-Det er klart, at vi håber at have en god hest i Captain Cook, men jeg vil ikke have, at den skal forceres frem for tidligt, så vi skynder os langsomt, siger ejeren, Thomas Peter Thøgersen.

-Captain Cook har været startklar i et stykke tid, og vi regnede da også med, at han ville have en god chance i løbet fredag eftermiddag på Billund. At han stod til 14 gange pengene kom dog bag på mig, men nu kunne han selvfølgelig lige så vel havde været nummer to, som han nu vandt, siger Thomas Peter Thøgersen videre.

Ja, for det var nemlig i sidste skridt at Captain Cook med Søren Johansson fangede Chio Gilbak med Rene Kjær, der havde fået overtaget ned gennem opløbet.

Captain Cook, der undervejs havde ligger på en anden/tredjeplads i i inderbanen, sluttede imidlertid meget stærkt af, og fangede akkurat Chio Gilbak på stregen til sejr i 1.18.4/2000 m.

-Jeg har hørt, at hans storebroder Spam Spade var meget hidsig, og Captain Cook har da også lidt temperament, men ikke værre end det kan styres. Det er især hvis det går for langsomt, at han tænder lidt til, men lige så snart han får lov til at trave friere, så er han meget nem at dirigere, siger Thomas Peter Thøgersen.

-Det er tanken, at Captain Cook skal starte i nogle flere voltestart-løb fremover. Jeg tror, at hans næste starte bliver i Odense den 21. juli, hvor han får 20 meter tillæg,

-Vi har ikke travlt med ham. Det her skal være en hest, som vi forhåbentlig kan have glæde af i årene fremover, siger Thomas Peter Thøgersen.

Captain Cook er efter Dream Vacation – Chynatown og udover at være helbroder til Spam Spade, der vandt 15 løb i USA, så er han også halvbroder til den gode svenske hest, Ceasar Sisu (Cantab Hall), der har tjent omkring 1 million danske kroner og som i fjor blev solgt til Bold Eagles ejer, Ecurie Pilarski og er i træning hos Sebastian Guarato i Frankrig.

Han har foreløbig startet den tre gange – bedst gik det i den franske debut med en andenplads og herefter er det blevet til to placeringer til i alt 17.900 Euro.