TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Kun Udessa Degli Dei klarede cuttet

af | Nyheder

Tre dansktrænede hopper forsøgte mandag aften at kvalificere sig til finalen i Stosprintern på Halmstad, men kun Martin Hansen-trænede Udessa Degli Dei klarede cuttet og kom til finale den 8. juli.

Fra sit indvendige startspor kunne Udessa Degli Dei (Varenne) med Christoffer Eriksson holde spids i det sidste af fire udtagelsesløb til Stosprintern.

Der blev lagt godt fra land, og de første 500 meter gik efter 1.09.5 – og siden blev der ikke taget megen fart ud af løbet,

Næstfavoritten Lavidaloca de Vie (Crazed) med Ôrjan Kihlström kom frem i dødens og sørgede for at holde farten oppe. Kilometeren efter 1.11.3.

Ind i opløbet så det ud til udelukkende at blive et opgør mellem Udessa Degli Dei og Lavidaloca de Vie, men udvendigt sluttede Croquet Rose med Joakim Løvgren godt af, og inde bag ved ledte Unica Gio med Jørgen Westholm efter angrebsplads.

Lavidaloca de Vie vinder foran Udessa Degli Dei. Foto Halmstadtravet

Lavidaloca de Vie formÃ¥ede – trods rejsen i dødens – at nÃ¥ mÃ¥lstregen først og vandt i 1.11.5a/1609 m – en halv længde for Panamera Racings Udessa Degli Dei og Croquet Rose, begge i 1.11.6.

Der var 37.500 SEK i andenpræmie til Udessa Degli Dei.

Derimod galoperede Beatriz med Nicolaj Andersen allerede under fremkørsel til start i 5. løb, hvor Peter Jensen-trænede Absolut Gehör med Johnny Takter længe lå i ryg på førende Bugatti Brick med Jorma Kontio. I opløbet var den træt og fik problemet med travet og faldt tilbage til en sjetteplads i 1.13.0.

Løbet endte i et meget tæt opløb, hvor det ikke var muligt at skille Bugatti Brick (Andover Hall) og løbets storfavorit, tyske Gilda Newport (Donato Hanover), der løb dødt løb i 1.12.2.

De to andre afdelinger vandtes af hhv. Una Blessed (Varenne) med Wim Paal i 1.11.6 og Unison Kronos (Donato Hanover) med Christoffer Eriksson i 1.11.7

Startlisten til finalen ser således ud:

Final Stosprintern
1609 meter auto
1. Bugatti Brick
2. Unison Kronos
3. Gilda Newport
4. Una Blessed
5. Lavidaloca De Vie
6. Caddie Lisieux
7. Xperia Knick
8. B.W.T. Burning Alive
9. Udessa Degli Dei
10. Utrecht Rapide